Hocam pendikte awacell bilişim vardı orayı yönetiyodum ben aras kargo ile çalışmıştık önermem hocam ilgi sıfır diyebilirim gelip almıyorlar da illa sen götürücen aras dışında biri ile çalışmanı öneririm.
telatabi pendik merkez kitapevinin karşısındaydı kapandı tabi.
telatabi pendik merkez kitapevinin karşısındaydı kapandı tabi.
>>Hediye ve dekorasyon ticareti yapacağız internetten. Pendik'ten birisinin görüşünü almak çok iyi benim için. Teşekkür ederim bilgi için. Ekşi sözlük ve Uludağ Sözlük Mng Kargo yorumlarına bakınca MNG kargodan çok şikayet var ama buradaki arkadaşların çoğu mng demiş. Aklım karışmadı değil ama bende yaptığım testlerde mng kaliteli gördüm. MNG hakkında yapılan şikayetlerin çoğu "evde yoktunuz teslim edemedik" diyip müşteriye yalan atmalarıymış. Göreceğiz. Ha bu arada gelen teklifler arasında en ucuz teklifi MNG verdi, ona da ucuz denirse 7 tl+KDV , sanırım adresimin biraz ters olması ve home office olması bunda etkili.
Ürünlerimiz kırılabilir olma özelliği olduğundan Yurtiçi Kargo sigorta yapmam dedi.
Üstüne 9 tl ürün başı kargo dedi.
Fiyat teklifi alırken sizce şubeye mi gideyim yoksa müşteri hizmetleri vasıtasıyla genel müdürlükten mi alayım. Genel müdürlük teklifleri hiç hoşuma gitmedi yüksek,
yurtiçi, mng, aras.
Kartalda yurt içi kargo güzel çalışıyor.
Kartal Yakacık'taki MNG hakkında bilginiz var mı, orasıyla çalışma ihtimalim var.
ptt kargoya sakın bulaşmayın , Bir ilden aras kargo ile 2 günde gelen ürün , ptt kargo ile 6 günde geldi. PTT kargodan kesin olarak uzak durmanızı öneririm
Üstat PTT kargo ile bireysel çok eşya gönderdim. Birçok kez kırık gitti. Orada veznedeki adama bir keresinde dedim ki "üstüne kırılabilir etiketi yapıştıralım". Adamın verdiği cevap "üzerine kırılabilir yazarsak daha sert taşır bizimkiler" :) Rezalet yani.
Fiyat uygunluğu bakımından Sürat Kargo.
En iyi hizmet bakımından Ups her zaman kalitelidir.
Ancak pahalı ve her yerde şubeleri yoktur.
Aras ve yurtiçi marka olduklarını iddia edip fiyat konusunda abartılıdırlar
bence diğerlerine göre.
Hemen hemen tüm kargo firmalarında problem yaşanmaktadır,
x firmanın a şubesi iyi iken, c şubesi sorunludur mesela.
Dolayısı ile hangisinde daha az şikayet var diye kıyaslama yapamazsınız.
Sürat Kargo kapıda ödeme için ek ücret almaz mesela, bir avantajdır ve
gerçekten hızlı çalışırlar.
Benim siparişlerimi genelde öğleden sonra getiren diğer kargo firmalarına göre Sürat hep sabahları getirmesiyle beni çileden çıkarmakta çünkü genelde uyuyor oluyorum:)
Mng eskiden iyiydi, çok çalışırdık ama artık kesinlikle mng kargo ile çalışan yere sipariş vermiyorum. Uzun zamandır çok bozdular.
Adreste bulunamayan kişilere ikinci kez getirme hizmeti hemen hepsinde var iken mng de yok mesela. Var derler ama yalan maalesef.
Ptt ise kargo teslimatında maalesef diğerlerine göre en gaddarıdır.
Gönderilen ürünlerin en fazla darbe almasıyla meşhurdur.
Yani uzun bir eleme süreci olacak sizin için, kolay gelsin.
İyi forumlar herkese.
En iyi hizmet bakımından Ups her zaman kalitelidir.
Ancak pahalı ve her yerde şubeleri yoktur.
Aras ve yurtiçi marka olduklarını iddia edip fiyat konusunda abartılıdırlar
bence diğerlerine göre.
Hemen hemen tüm kargo firmalarında problem yaşanmaktadır,
x firmanın a şubesi iyi iken, c şubesi sorunludur mesela.
Dolayısı ile hangisinde daha az şikayet var diye kıyaslama yapamazsınız.
Sürat Kargo kapıda ödeme için ek ücret almaz mesela, bir avantajdır ve
gerçekten hızlı çalışırlar.
Benim siparişlerimi genelde öğleden sonra getiren diğer kargo firmalarına göre Sürat hep sabahları getirmesiyle beni çileden çıkarmakta çünkü genelde uyuyor oluyorum:)
Mng eskiden iyiydi, çok çalışırdık ama artık kesinlikle mng kargo ile çalışan yere sipariş vermiyorum. Uzun zamandır çok bozdular.
Adreste bulunamayan kişilere ikinci kez getirme hizmeti hemen hepsinde var iken mng de yok mesela. Var derler ama yalan maalesef.
Ptt ise kargo teslimatında maalesef diğerlerine göre en gaddarıdır.
Gönderilen ürünlerin en fazla darbe almasıyla meşhurdur.
Yani uzun bir eleme süreci olacak sizin için, kolay gelsin.
İyi forumlar herkese.
Yılmaz abi sana kesinlikle katılıyorum, şubeden şubeye değişiyor. Mesela ben MNG yi hep kaliteli bilirdim. ekşi sözlük ve uludağ sözlükte MNG yorumlarına baktım şok oldum. Gırla şikayet var. Ama buradaki arkadaşların çoğu MNG öneriyor. Bana da en iyi fiyatı şuan mng verdi ama daha anlaşmadık.
Burada bir arkadaş mantıklı birşey söylemiş aslında, 2 farklı kargo firmasıyla da anlaşılabilir.
Bir de birşey soracağım, sence müşteri hizmetlerinden mi yoksa gidip şubeden mi teklif almalı. Müşteri hizmetleri yüksek teklif verdi.
TNT bence iyidir
TNT ilk defa duydum, bomba ismi
>>>Yorum yazan herkese teşekkürler, yorumlarınıza devam ederseniz güzel olur fikir açısından. Bizden aylar sonra gelen arkadaşlarda istifade eder.
Yaklaşık 3 ahftadır kargo firması arıyorum, aralarında iyi fiyat veren MNG oldu ancak ekşi sözlük ve uludağ sözlük yorumlarını okuyunca tereddüt geçirdim. Ama bir kargo firmasını değerlendirirken "SON 1 YIL" içindeki faaliyetleriyle değerlendirmek lazım. Bazen revizyona gidip kaliteyi arttırabiliyorlar.
Hediyelik eşya işindeyiz.
Benim bireysel gönderi yorumlarım
->Aras Kargo ürün gönderdim kırıldı ürünü çok iyi paketleyememiştik.
->PTT Kargo ürün gönderdim kırıldı ürün iyi paketti.
->MNG kargo ürünüm sağlam gitti ama ürünü iyi paketlemiştik.