gorkemaslan adlı üyeden alıntı

Geçen benim bedavadan verdiğim backlink arşivini alıp bir arkadaş ticaret kısmına konu açıp 10 TL, 20 TL şeklinde paket yaparak satmaya başlamış. Yani bu forumda kendisini uyanık zanneden çok arkadaş var. Gülüp geçiyoruz ama herkes çalıştığı, para vereceği kişileri iyi seçsin.


Şimdi bu üye, durumu bilmeyenlere ben "seo uzmanı"yım derse bilmeyen nereden bilsin?

komedyatube

Günlerimi sadece düşünerek ve ufak ufak notlar alarak geçirdiğimi bilirim. Google amca ne diyor "Bir web sitesini kendiniz için veya bizim için yapmayın kullanıcı için yapın" yani siteyi yaptın bitti. Siz sahibi olarak değil de bir internet kullanıcı olarak yorumlayın sitenizi. Artılarını ve eksilerini not alın ve zaman içerisinde bunları düzenleyin.

Bu arada düşünmek güzel şeydir :) Konunun tamamını paylaşmayacağım ancak bundan 3 yıl önce yazdığım yazının sadece bir bölümünü sizinle paylaşmak istiyorum. Madem konu düşünmek.

"Örneklerle kısaca açıklamak gerekirse; bundan 2 yıl önce bir gün sabaha karşı 6.30 gibi yatağa girdim, kafamı yastığa koydum, tam uyuyacaktım ki aklıma bir şey geldi. Düşünmeye başladım. Bir sağa bir sola döndüm düşün düşün işin içinden çıkamadım. 2 farklı yöntem vardı aklımda. Acaba hangisi daha mantıklı ve etkili olur yada hangisi doğru yöntem düşünürken uykum kaçtı. Hemen geçtim bilgisayar başına ve bu 2 yöntem için sıfırdan 2 domain aldım. 1 tane de elimde olan sitelerden birini seçtim. Bu 3 site üzerinde 15 gün boyunca test çalışmaları yaptım. Sonuçlar beni çok şaşırtmıştı. 15 gün boyunca gün gün not aldım ve o gece bana doğru gelen mantığın aslında yanlış, yanlış gelen mantığın ise doğru olduğunu öğrendim. Çalışmalarıma buna göre devam etmeye başladım ve aklıma gelen bütün yöntemler için test çalışmalarına devam ettim. 2 yıl boyunca sadece test çalışmalarım için ortalama 50 site kullandım ve sitelerin bütün gelişmeleri not aldım.

Eğer o gün bana doğru gelen mantık için “Evet!bu yöntem bence doğru” deseydim o gün yanlış bir karar vermiş olacaktım. Ama içimdeki şüphe beni doğru yola götürdü. Sizde mutlaka şüphe edin, araştırın ve mutlaka kendi testlerini yapın. İnanın çok çok mantıklı sonuçlar elde edeceksiniz."

http://seo.turgutdemir.com.tr/seo-bitti-seo-bitiyor-yalanlari-hiz-kesmeden-devam-etmektedir/

Deneme yanılma yapmaktan korkmayın. Yanlış yapın ki en sonunda doğruyu bulun.