-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ama hicbir takibe düşmedim, bir sıkıntısı olmaz demislerdi sadece odemelerin duzensiz gözüküyor ondan dediler en çok
mail: barisdogaan@gmail.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Yapılandırma demek; borcumu ödeyemiyorum, ödeyebileceğim şekilde tekrar düzenlermisiniz demektir. Yapılandırma talep ederek bankaya borcunuzu ödemekte zorlandığınızı belirtmişsiniz. Bu durumda tekrar borç verirler mi? Bence şanslısınız, hazır borcunuz yokken neden borca girmek için uğraşıyorsunuz ki..
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bankacı
-
-
Ad Soyad
B** N**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Red sebebini sorun bir sonraki başvurunuz yine olumsuz sonuçlanırsa. Ona göre çözüm üretebiliriz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ranay adlı üyeden alıntı
Red sebebini sorun bir sonraki başvurunuz yine olumsuz sonuçlanırsa. Ona göre çözüm üretebiliriz.
Duzensiz ödeme demişlerdi. Son 3-4 ay icerisinde internet basvurularimda red yedi bende hiç gitmedim aynı cevabi alacağımı tahmin edip. Millet bordro götürüp krediyi alip çıkıyor anlamıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ranay bakalım bu ay 3. Düzenli ödemem olacak bir ara bankaya uğraşmayı düşünüyorum. İnşallah umut verici olur planlarim icin krediye ihtiyacim var malesef ki
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
iletişim sektörü
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Hocam bankacıyım. İkide bir sorgulama yaptırma. Çünkü bankalar sorgu sayısını fazla gördüler mi müşteriyi riskli kategoriye alıyor. Puanı yüksek olsa dahi olumlu yanıt vermiyorlar. Puanınız biraz daha artmalı. Şu an sanırım sadece kmh yani kredili mevduat hesabınız var anladığım kadarıyla bu güzel bi durum çünkü her ay burdan kullanacağınız tutarı zamanında ödediğiniz takdirde en az 3-4 ay daha beklemeniz durumunda tekrar kredi kartı çıkacaktır. Yapılandırmanın bitmiş olmasıda güzel bir durum. Fakat size tavsiyem 3-4 ay hiç bir şekilde sorgulama yapmayın. Ben o kadar bekleyemem diyorsanız bankacı tanıdık müdür olması lazım. Müdür yetkisini kullanarak kredi kartını anında onaylatabilir. Tabiki bu müdür için bir risk olduğu için şubeye zarar yazar onaylattığı kart ödenmez ise bu yüzden tanıdık müdür olmadıkça böyle bişey yapmaz hiç bir şube müdürü :)
www.Avlasana.Com - www.WordpressTemaindir.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
B** D**