-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Başkasına ait bir siteden dofollow link alman için ya site sahibinin tanıdık olması lazım, ya da parayla satın alman lazım.
afazi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Seohocası'nın son açıklamalarına göre, ki bana göre de Nofollow link dofollow dan daha yararlı hale gelmeye başladı. Dofollow linki her site her platform vermez, ücretli satın alırsın, kiralarsın.
örn: tanıtım yazıları, footer linkler genelde dofollow çıkış yaparlar. Bazı siteler de nofollow satar bunları
Phantaso
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Metin Yazarı & Editörü
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Donanım haber tarzı forum siteleri tanıtımlar sırasında dofollow link çıkışı vermektedir. Eğer bir sitenin dofollow ya da nofollow link çıkışlarından hangisini sunduğunu öğrenmek istiyorsanız "sayfayı kaynağını görüntüle" bölümünden öğrenebilirsiniz. Dofollow da nofollow da yararlıdır. Aldığınız linklerin 3/1 nof olmasına dikkat ediniz. Sadece dof link almak da zararlıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Heryerde yazan herşeye inanmayın. Kendiniz test etme imkanınız varsa test edin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör, Programci
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
91, (%98)
Dofollov link nasıl acağım istediğim cevabı alamadım :)
I Love Yandex Money
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Kalite
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Dofollow link karşı siteden aldığınız backlink şeklidir.Mesela sizin sitenizin linkini kendi siteme eklediğimde benden dofollow link almış olursunuz.Sizi böylelikle referans göstermiş,kefil olmuş olurum.
Nofollow link farklı sitelerde link içerisine nofollow etiketi eklenerek verilen link şeklidir.Ben bu siteyi size öneriyorum ama bu siteye kefil değilim anlamına gelir.
Dofollow link almak için sitenizin linkini paravan bloglar açarak içerisinde geçirdiğiniz takdirde dofollow link almış olursunuz.Forumlar içerisinde site tanıtımı yaparken sitenizin linkini yazarak dofollow link almış olursunuz.Farklı sitelerle konuşarak sitenizin linkinin site içerisinde geçmesi size dofollow link kazandırır.
Mesela bazı sitelerin yorum kısımlarında websiteniz yazar oraya sitemizi yazarak yorum yaptığımızda ise nofollow link almış oluruz.Nofollow link almak zararlı da değildir.Her alınan link sonrasında Google örümcekleri siteyi ziyaret eder ve sitenizi tekrardan inceletmiş olursunuz.
Saygılarımla
1 kişi bu mesajı beğendi.
eka7a
openix.io
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Makalepaneli siz websitesinizden, başka bir websitesinde bahsedip direk link verseniz de eğer sistemde otomatik nofollow mevcutsa yazdığınız bağlantı otomatik olarak nofollow olarak eklenir. Örneğin wmaracında olduğu gibi. Böyle bir durumda siz dofollow link veremezsiniz. Site sahibi ile konuşup para ile makale reklam vs satın almanız gerekiyor.
Openix.io | $9.90 PositiveSSL | $12.90 RapidSSL