-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Sanki kendi domainlerini sizin adrese yonlendirmisler gibi bisi yani, her hamlede ayni sey. Sorunu cozen olursa bilmek isterim. Boyle bir bot yapilabiliyor muymus gercekten cok merak ettim, cevap evetse cok sasirtici olur :).
Biraz anlasam domain adresini isteyip yardimci olmak isterdim. Yinede cok bilgim dahilinde olmadan bir sorum olacak . Sitenize hic girilmeyen bir saatte bir sey yayinlasaniz gece saatlerini bekleyip, o sirada siteye giren ya da baglanan ip adresini kontrol edemez misiniz? Boyle bir sey yapiliyorsa ban atabilirsiniz belki. (?)
Bilgim dahilinde olmadan yazdim ama yapilabilirse ve sorun bot ise cozebilir diye dusundum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
ağa ne yap biliyor musun sitene yönlendirme ekle 2-3 gün sayfa kendini hep yenilesin belki kurtulursun o sira :)
www.diyetdusmani.blogspot.com Denenmiş ,pratik ve tam kıvamında yemek tarifleri sitesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
bende pm alabilirmiyim inceliyim siteyi.
Teveccuh
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Siten forum mu? Eğer forum ise, rss feed eklentisiyle rahatlıkla tüm konular çekilir. Bizzat ben iki forum sitem arasında öyle yapmıştım. Birinde konu açıyordum, diğerine o sitemin backlinkini yapacak şekilde konu çekiyordum. Aslında konuları otomatik çekme bile yapıyordum. Konu açılır açılmaz çekiyordu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
telif koysan veya yok mu gönderilerini eklerse yönlendirme kodu bazıları yapıyor bunu çalınmasın diye gönderiler ? ?
www.diyetdusmani.blogspot.com Denenmiş ,pratik ve tam kıvamında yemek tarifleri sitesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-