1- Yapman gereken yöntemleri yapmışsın.
2- Bize kesinlikle bilgisayarının özelliklerinden bahsetmemişsin.
3- Bunun bir çok sebebi olabilir. Mesela ;

- Donanımsal.
- Harddisk ömrünü yitirmeye başlamıştır iyice. ( Ne alaka niye bilgisayar bu kadar çok ısınsın sadece harddisk ısınır diyosanız bırakında herşeyi siz bilmeyin bizde mesleğimizin bize kattıklarıyla kesin bilgilerimizle konuşalım değil mi :) ) Hemen açıklayalım HDD bozulsa hdd ısınır bilgisayar niye komple ısınsın ki diyenlere cevap olarak şöyle bir açıklama yapayım ;

+ Bakın şimdi HDD yada başka bir donanımsal bir sıkıntı olsa bilgisayar sürekli iletişim içerisinde olduğu için sürekli yazmaya okumaya çalışır. Ee peki ? bilgisayar sürekli işlem yapma peşinde olduğu ve geç yanıt aldığı için kasma yapalabilir, yavaşlama yapabilir, dolayısıyla ısınma yapabilir.
+ Harddisk her bozulduğunda yada çok uzun çalıştığında ısınmaz çünkü marka kalite meselesi var.
neyse geçelim bunu anlayan anladı. anlamayan olursa pm atabilir.

- Bilgisayarın AMD ve özellikleri çok yüksek değilse yani idealse bir süre sonra da bu kasmaları ısınmaları yapması mümkündür.
- fan konusunda benden sana bir tavsiye orta kısmında muhtemelen bir kağıt parçası vardır onu sök az bişey yağ damlat ama sakın aşırıya kaçma. fanada dikkat et eğer yanlış bişey yaparsan cızırtılı ses yapar sende değiştirmek zorunda kalırsın.
- Bazen bu tür sorunlarda format yoluyla bir nevi kurtulmuş olabilirsin. Çünkü bilgisayarında virüs varsa temiz bir formatla bilgisayarını kötü şeylerden korumuş olacaksın ve eski haline dönecektir. Tabi bu bir ihtimal.