-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar,
Uzun süredir PHP, HTML, CSS ve SQL dilleri üzerinde çalışıyorum. Kodlama bilgimi son bir kaç günde gerçekten çok geliştirdim. Öyle ki artık bir scripte başlamam gerektiğini bile düşünüyorum. Forum scripti projesi yazıyorum. Başladım diyebilirim. Dosyaları vs... hazırlıyorum. Daha sonrada dosyalara scripti yazmaya başlayacağım.
ŞİMDİ, eğer arkanızdan daha önce çok denendi tutmaz bu proje, başarı elde edemezsin, boşuna uğraşıyorsun, beceremezsin kimi laflarla gelecekseniz baştan uyarımı yapayım üstteki logoya tıklayın ve çıkın. Bu konuda gayet ciddiyim.
İlk olarak 1.0.0 BETA sürümünü yayınlayacağım. Deneme, ön inceleme açısından. Çıkış tarihi henüz belli değil. Ancak muhtemelen 2018'i bulur. Scripti yazması aylar sürecek. Bu kadar uzun sürmesinin bazı nedenleri var. Örneğin, sosyal hayatımla sanal hayatımı bir tutmaya çalışmam, kodları tek başıma yazmam vs... gibi.
Bir kaç sürümü, kullanıcılar için ücretsiz yayınlayacağım. Baktım tutuyor ve kitle sahibi oluyorum, adımı duyuruyorum, Lisanslama sistemine geçeceğim. Ederine göre makul bir fiyatla satacağım.
Bu arada, TEK BAŞINA SCRİPT YAZAMAZSIN diyenlere cevap olarak XENFORO'YU Gösteriyorum. :)
Sistem içerisinde bulunacak modüller:
Üyelik ve Kaydolma
Konu Açma, Yorum Gönderme
Özel Mesaj Sistemi
Admin Paneli
Tema Oluşturabilme, Kullanma, Kaydetme (Belirli sınırlamalarla)
Üye Listesi
Takvim
Konu Görüntüleme
Bakım Modu
Şimdiden belirtiyim, bir ekip toplamayı veya ekiple çalışmayı düşünmüyorum arkadaşlar. Çalışma saatlerim belirsiz, tamamen özgür ve bağımsız olarak çalışacağım.
Ancak konu altına önerilerinizi, fikirlerinizi ve eleştirilerinizi (dozunda) yapmanızı bekliyorum.
Şu anda projenin ucundan detay verdim arkadaşlar. Detaya sonra gireceğim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Allah emeklerinizi bosa cikarmasin.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Kodlama bilginiz var mı yoksa söylediğiniz gibi şuan kendinizi geliştirme aşamasında mısınız?
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
O halde başarılar. Kod bilginize güveniyorsanız ve önünüze uzun bir yol çizdiyseniz, hatalarınızı görerek gelişmiş bir sistem yazmanızda engel yok. Ancak böyle bir yazılım yazarak pazarlayacak birikiminiz yoksa vaktinize de yazık etmeyin. Çünkü vermiş olduğunuz örnekler, dünyada en çok kullanılan forum scriptlerinden.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Planlı ve titiz bir çalışma ile mutlaka başarabilirsin. Zamana yaymış olman, daha başarılı bir iş çıkartacağın anlamına geliyor. Başarılar diliyorum, umarım istediğin gibi bir proje olur.
Ek olarak;
Xenforo tek kişinin yazdığı bir script değil, 3 kişinin yazdığı bir scripttir. Kier Darby, Mike Sullivan, Chris Deeming...
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
turizm işletmeciliği
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
allah emegini boş harcatmasın güzel kardeşim
www.frm27.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sınıf Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Yıl olmuş 2017 hala forumla mı uğraşıyorsunuz yahu? Yazamazsın diyen kimse yok, ama foruma ne gerek var, al işte adamlar mis gibi PHPKF sistemini yazdılar tema entegrasyonu çok basit ama kullanan yok! Okadar tanıtımı yapıldı, gel gelelim yıllardır geliştirilen forum scripti kullanan 5 tane elle tutulur gözle görülür site yok.
Farklı bir şey üret boşu boşuna forumla uğraşma 3-5 kişi illa ki güzel olmuş der indirir deneme amaçlı kurar öyle kalır.
3 kişi bu mesajı beğendi.