Benim kız arkadaşım friedreich ataxia hastası 7 8 yıldır da beraberiz bizim sorunumuz parayla pulla çözülecek sorun değil ama yüzündeki bir tebessüm bana dünyaları veriyor ben bunu başarabiliyorum, sizinde yardımda bulunacağınız vatandaşlarımızın yüzündeki oluşacak o tebessümü gördüğünüzde ne demek istediğimi anlayacaksınız. Ben kesinlikle projenizden dönmeme ve hayata geçirmeniz taraftarıyım.
Sırf o tebessümü görebilme heyecanı ile çıktık biz bu yola projeyi hayata geçireceğiz ancak sadece ilk etapta bakıma muhtaç hayvanlara yardım etmek için çalışacağız ilerleyen dönemlerde yine aynı şirket bünyesinde farklı bir marka ile aynı çatı altında engellilere yardım için de çalışacağız.
Ancak ilk etapta engellilere yardım etmek istersek şirketin kendini finanse etmesinde zorluk çekebileceğini düşündüğümüz için riske girmek istemiyoruz sadece bu nedenle önceliğimiz bakıma muhtaç hayvanlar olacak zaten hemen deneme satışlarına başlayacağız işler istediğimiz gibi gidersede eğer hemen 2. Marka ile engelliler için kolları sıvayacağımızdan emin olabilirsiniz.