-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Herşey için teşekkür ederim . Güven Yüzden Yüz , güvenilir bir şekilde yardımcı olmaktadır.
Tavsiye ediyorum her konuda yardımcı oluyor . web sitemdeki hatayı çözüldü memun kaldım teşekkürler
https://www.instagram.com/kpssteknik/
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
bilgisayar
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba ozanakkaya Mybb Sitesi İçin Çalışma Yaptırıldı Sitedeki Bütün Sorunları Cözdü Ve Üstüne Siteye Baya Bir Özelik Ekledi Çok Teşekkürler..
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
her konuda yardımcı oluyor kesinlikle tavsiye ederim güvenilirdir çalıştık kendisiyle
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
@ozanakkaya ile wordpress siteme mybb forum entegrasyonunda karşıma çıkan hatayı düzeltti. Bir çok forumda ve internet sitelerinde araştırma yapmama rağmen çözemediğim sorunu kolaylıkla çözdü ve mybb ayarlamaları ve düzenlemeleri yaptı. Kendisi oldukça ilgili ve mybb konusunda da bilgili birisidir. Kesinlikle MyBB konusunda çalışmanızı tavsiye ediyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
İngilizce Hakkında...
htttp://www.mebingilizce.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Elektrik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Güvenilirlik ve bilgi; ikisi de fazlasıyla var arkadaşta. Mybb konusunda çekinmeden çalışabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Üniversite
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Hocam gerçekten işinin ehli birisi.Bayadır çözemediğim sorunu hemen çözdü.Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Değerli arkadaşlar. Bu konu başlığı ile çoğu ücretsiz olmak üzeri bir çok iş yaptım.
Teamviewer ile bağlanıp 3 saat uğraştığım ücret almadığım işler oldu ki, basit mevzulardan ücret talep etmiyorum.
Ancak. Bu konu vesilesiyle skype veya özel mesaj sistemi ile bana ulaşan arkadaşlar.
Ben kimsenin özel danışmanı veya kişisel webmasterı değilim. Lütfen "o o mudur?, bu bu mudur?, butona bassam kuş uçar mı?" ve türevlerinde sorular sormayınız.