-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Belirsiz
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Domain uzun ve gereksiz daha marka ve jenerik bir domain tercih edebilirsiniz. Club domainede Türkiye'de sıcak bakılmıyor genelde .com .net .org .gen.tr tarzında ama soru cevap sitesi için domain hiç olmamış içerik tema zaten her yerde var
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yalnız mısın ? mroyuncu.com| instagram.com/mrnoobofficial
Newjack
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Merhaba, bu aralar çok sık görmeye başladığım sitelerden birisi. Anlayacağın herkes birbirinden görüp alıyor scripti soru/cevap sitesi açıyor... Yakın zamanda teknoloji siteleri gibi olur, ayakta kalmanın zor olacağını düşünüyorum. Yine de başarılar dilerim. Ayrıca site çok boş, yalan da olsa anasayfayı dolduracak kadar soru eklersen daha iyi görünecektir. Domain uzun gibi geldi ve .club'da ne kadar ilerlersin orası meçhul. Fontlarını değiştirmeni öneririm :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkür ederim ama maddi açıdan dolayı böyle oldu . ssl sertifikası var pek işe yaramazmı acaba ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Newjack Teşekkür ederim. o zaman anılar arasında saklı kalsın uğraşmanın pek anlamı yok :)
Newjack
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Teşekkür ederim ama maddi açıdan dolayı böyle oldu . ssl sertifikası var pek işe yaramazmı acaba ?
• SSL elbette işe yarayacaktır ancak .club domaini Türkiye'de yaşayan vatandaşların hangisine sorsan "o ne" diye cevap alırsın. Şu iki şeyi ayırmak lazım ".com ve .net" bunlardan şaşmayacaksın.
• Benim kendi fikrim domainin çok uzun... Bunu daha markamsı bir havada yapabilirdin. Akılda kalıcılık önemli. Senin domaininde insanlar sorunsal yaşayabilir. Örneğin; "hizlisorcevapal.com muydu" yoksa "hizlisorcevap.club mıydı" yani işin özeti adam senin sitenin adını getirene kadar soracağı soruyu da unutur. Onuda geçtim .com diye miydi .net diye mi? vs.vs.
• Ayrıca piyasada sıkça üremeye başlayan bu sitelerin arasında farkın ne olacak? İnsanların senin sitesine girmesi için hangi nedenleri olacak? Rakiplerini inceledin mi? Altyapın hazır mı? İnsanların aklına birşey takıldığında senin sitene gelmek için hangi nedenlere sahipsin?
Newjack
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Peki xyz domain hakkında ne düşünüyorsun ?
Anahtar kelimeli domainlerde problem yok alınabilir, hızlı yükselebilirsin. Böyle hizlisorucevapal gibi isimlerde pek tavsiye etmiyorum.