Newjack adlı üyeden alıntı

• SSL elbette işe yarayacaktır ancak .club domaini Türkiye'de yaşayan vatandaşların hangisine sorsan "o ne" diye cevap alırsın. Şu iki şeyi ayırmak lazım ".com ve .net" bunlardan şaşmayacaksın.

• Benim kendi fikrim domainin çok uzun... Bunu daha markamsı bir havada yapabilirdin. Akılda kalıcılık önemli. Senin domaininde insanlar sorunsal yaşayabilir. Örneğin; "hizlisorcevapal.com muydu" yoksa "hizlisorcevap.club mıydı" yani işin özeti adam senin sitenin adını getirene kadar soracağı soruyu da unutur. Onuda geçtim .com diye miydi .net diye mi? vs.vs.

• Ayrıca piyasada sıkça üremeye başlayan bu sitelerin arasında farkın ne olacak? İnsanların senin sitesine girmesi için hangi nedenleri olacak? Rakiplerini inceledin mi? Altyapın hazır mı? İnsanların aklına birşey takıldığında senin sitene gelmek için hangi nedenlere sahipsin?

Haklısın aslında baya bir plansız olaya daldım. Ancak birikim yapıp bütce ayırıp planlı bir şekilde konuya tekrar el atarım değerli görüşlerini bana söylediğin için teşekkür ederim. Bu script bir köşede kalsın ozaman çünkü değişim yapacak imkanda değilim açıkçası.