Dostum niye insanları yanlış bilgilendiriyorsun ?
Blog sitelerine yorum yapılarak alınan backlinkler artık değerini kaybetti. Almaya devam ederseniz siteniz google sıralamasından düşecek hatta bu durumdan dolayı ceza bile yiyebilirsiniz.
O zaman ben sizin siteye kendi ismimle yorum atmayacağım öyle mi ? Böyle bir saçmalık olamaz. Bundan dolayı spam yemezsiniz. Ha gider 10.0000 tane otomatik yorum atarsınız o zaman başka. Ama bilgiyi eksik vermeyin veriyorsanız tam olarak verin.
Sitelerin footer bölümünden alınan linkler.
O zaman hurriyet , sözcü , sahibinden ve kariyer net gibi siteler de spam yiyecek ?
Footer bölümünden alınan düzgün strateji ile marka üzerine alımlarda hiç bir sıkıntı YAŞAMAZSINIZ.
Her çeşit nofollow backlinkler.
No follow backlink dışarıya vermeyeceksin yani öyle mi ? Google sana ne diyor eğer bir siteye referans oluyorsan yada bir site sana referans oluyorsa do follow olarak ama eğer referans olmak istemiyorum ama takip etsin diyorsan o zaman no follow kullan diyor. No follow özellikle kullanmanı tavsiye ediyor.
Forumdaki sıkıntı da bu maalesef 1-2 tanıtım yazısı satan SEO Expert 2 ingilizce yazıyı çat pat okuyan da Dijital marketing Expert oluyor :).
Saygılar.