-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar 3 4 Aydın forumdayım takipteyim çoğunuzun yazmış olduğu yazıları oluyorum çok bilgi sahibi oldum.Herkese teşekkür ederim bir temizlik şirketimiz var Google'de ilk sırada çıkmak için uğraşıyoruz
Kelimemiz İstanbul temizlik Şirketleri
Şu anda bu aramada ikinci sayfadayız işde aldık bir kaç tane web sitesi sayesinde backlink alımları olsun sitenin hızı seo kriterleri olsun üstün bilgilerinizden hep faydalandım ve uyguladım.
Bu bir başarıdır demek için ilk sayfada olmam gerekirmi yoksa bu kadar kısa bir sürede buda bir başarımıdır? Yorumlarınızı bekliyorum
Site:efsanelertemizlik.com
prekast.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Sunucu Sistemleri
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba , Bir harf bile öğrenseniz bu sizin için bir cevherdir ve başarıdır. Belki foruma gelmeden önce bu konularda hiç bilginiz yoktu , şimdi ikinci sayfadasınız . İstanbulda rakibiniz çok . Başarılar
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Kumaş AR/GE Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Web sitenizi inceledim tasarımı oldukça şık olmuş
Seo için size bir tavsiyem olacak
Sanıyorum Anadolu yakasında belli semtlere hizmet veriyorsunuz, anahtar kelimenizi istanbul temizlik şirketleri yerine "anadolu yakası temizlik şirketleri" ya da "ataşehir temizlik hizmetleri" olarak daraltırsanız hedef kitlenize daha kolay ulaşabilir ve rakiplerinizi de bir nebze azaltmış olursunuz.
Unutmayalım ki bilgi paylaştıkça çoğalır :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
İf you fight, you won't always win. But if you don't fight, you will always lose.
Danci
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
TC
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam Title değişmenize gerek yok! Örneğin;
Yükselmek istediğiniz kelimelere alt sayfa oluşturun ve alt sayfa çalışması yapın. Böylece daha geniş bir kitleye hitap edersiniz. Mesela 'Anadolu yakası temizlik hizmetleri' adı altında başlık atın içeriği girin ve bu sayfa üzerinde çalışmalar yapın. İyi çalışmalar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Wmaracı araçlar>seo analiz den web sitenizin analizini yapın, birkaç eksiği var.. Her ne kadar 5 sn nin altında da açılsa oldukça yavaş açılıyor siteniz.. Mümkünse ssl sertifikası da alın.. Sitenizde blog yazılarınıza anahtar kelimelerinizle ilgili biraz daha detaylı ve özgün içerik girin yazı ismi anahtar kelime olacak şekilde..