lostyazilim
tr.link

Bu bir başarımıdır sizce ?

9 Mesajlar 942 Okunma
lstbozum
tr.link

erhanballci erhanballci Prekast prekast.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 29.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Bilgisayar
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 116
  • Beğeniler 5 / 25
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar 3 4 Aydın forumdayım takipteyim çoğunuzun yazmış olduğu yazıları oluyorum çok bilgi sahibi oldum.Herkese teşekkür ederim bir temizlik şirketimiz var Google'de ilk sırada çıkmak için uğraşıyoruz
Kelimemiz İstanbul temizlik Şirketleri
Şu anda bu aramada ikinci sayfadayız işde aldık bir kaç tane web sitesi sayesinde backlink alımları olsun sitenin hızı seo kriterleri olsun üstün bilgilerinizden hep faydalandım ve uyguladım.

Bu bir başarıdır demek için ilk sayfada olmam gerekirmi yoksa bu kadar kısa bir sürede buda bir başarımıdır? Yorumlarınızı bekliyorum

Site:efsanelertemizlik.com

prekast.com.tr
wmaraci
reklam

Egenet Egenet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Sunucu Sistemleri
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 229
  • Beğeniler 29 / 65
  • Ticaret 4, (%100)
Merhaba , Bir harf bile öğrenseniz bu sizin için bir cevherdir ve başarıdır. Belki foruma gelmeden önce bu konularda hiç bilginiz yoktu , şimdi ikinci sayfadasınız . İstanbulda rakibiniz çok . Başarılar

hlsbhr hlsbhr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Kumaş AR/GE Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 887
  • Beğeniler 189 / 192
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba,
Web sitenizi inceledim tasarımı oldukça şık olmuş
Seo için size bir tavsiyem olacak
Sanıyorum Anadolu yakasında belli semtlere hizmet veriyorsunuz, anahtar kelimenizi istanbul temizlik şirketleri yerine "anadolu yakası temizlik şirketleri" ya da "ataşehir temizlik hizmetleri" olarak daraltırsanız hedef kitlenize daha kolay ulaşabilir ve rakiplerinizi de bir nebze azaltmış olursunuz.
Unutmayalım ki bilgi paylaştıkça çoğalır :)
sokrates

kişi bu mesajı beğendi.

İf you fight, you won't always win. But if you don't fight, you will always lose.

Danci Danci Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek TC
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 328
  • Beğeniler 5 / 61
  • Ticaret 2, (%100)
Hocam Title değişmenize gerek yok! Örneğin;

Yükselmek istediğiniz kelimelere alt sayfa oluşturun ve alt sayfa çalışması yapın. Böylece daha geniş bir kitleye hitap edersiniz. Mesela 'Anadolu yakası temizlik hizmetleri' adı altında başlık atın içeriği girin ve bu sayfa üzerinde çalışmalar yapın. İyi çalışmalar.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 29.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Bilgisayar
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 116
  • Beğeniler 5 / 25
  • Ticaret 0, (%0)

hlsbhr adlı üyeden alıntı

Merhaba,
Web sitenizi inceledim tasarımı oldukça şık olmuş
Seo için size bir tavsiyem olacak
Sanıyorum Anadolu yakasında belli semtlere hizmet veriyorsunuz, anahtar kelimenizi istanbul temizlik şirketleri yerine "anadolu yakası temizlik şirketleri" ya da "ataşehir temizlik hizmetleri" olarak daraltırsanız hedef kitlenize daha kolay ulaşabilir ve rakiplerinizi de bir nebze azaltmış olursunuz.
Unutmayalım ki bilgi paylaştıkça çoğalır :)

Yok sadece Anadolu yakası değil İstanbul'un her bölgesine hizmet veriyoruz bölgerimiz kısmına bakarsanız o tarz bir çalışmamız mevcut ama zaman pek olmadığı için fazla bölge için yazı yazamadım ama sürekli bölgeleri ekliyorum 2 3 günde bir buda siteyi devamlı güncel tutmamı sağlıyor

prekast.com.tr

creed74 creed74 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 977
  • Beğeniler 33 / 388
  • Ticaret 45, (%100)
Wmaracı araçlar>seo analiz den web sitenizin analizini yapın, birkaç eksiği var.. Her ne kadar 5 sn nin altında da açılsa oldukça yavaş açılıyor siteniz.. Mümkünse ssl sertifikası da alın.. Sitenizde blog yazılarınıza anahtar kelimelerinizle ilgili biraz daha detaylı ve özgün içerik girin yazı ismi anahtar kelime olacak şekilde..

yilmaz70 yilmaz70 Güzel olacak Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 4765
  • Beğeniler 3157 / 3156
  • Ticaret 12, (%100)
Ana sayfa da ''[rev_slider ]'' hatası vermekte, gözden kaçmış sanırım, düzenleyin.

Blog bölümünde ''read more'' Türkçe yapın.

https://gtmetrix.com/reports/efsanelertemizlik.com/v5QTeDgu

Analizde çıkan Serve Scaled uyarısında yer alan resimlerin ebatlarını yeniden düzenleyin. Daha sonra sitede yer alan tüm resimleri TinyPNG sitesinde optimize edin.

Site biraz yavaş açılmakta ve sayfa geçişleri de yavaş. Yukarıdaki resim önerilerini
dikkate alırsanız site hızında fark olacaktır mutlaka.

Gördüğüm kadarı ile hosting firmanızda ücretsiz ssl hizmeti var, yararlanmanızı
tavsiye ederim ayrıca.

Kolay gelsin.

• Üyelik 29.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Bilgisayar
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 116
  • Beğeniler 5 / 25
  • Ticaret 0, (%0)
Creead74 ssl sertifikası için hosting firmam ile görüştüm ücretsiz kurulum var ama yönlendirme vs yapılacağından bahsettiler bu da beni biraz tedirgin etti açıkcası eğer sıra kaybım olursa aynı işlemleri tekrar yapmak zorunda kalabilirim o yüzden şu an için askıya aldım ssl kısmını yilmaz70 in resim optimize olayına odaklanıcam Yılmaz bey göndermiş olduğunuz sitenin wordpress eklentisi de var onu kullanmamı tavsiye edermisiniz?

Birde bu rev slider olayını bir türlü çözemiyorum arkadaşlar destek olurmusunuz eklentiyi kaldırdım sildim FTP'den de sildim ama Hale'n silinmedi.

prekast.com.tr

yilmaz70 yilmaz70 Güzel olacak Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 4765
  • Beğeniler 3157 / 3156
  • Ticaret 12, (%100)

erhanballci adlı üyeden alıntı

Creead74 ssl sertifikası için hosting firmam ile görüştüm ücretsiz kurulum var ama yönlendirme vs yapılacağından bahsettiler bu da beni biraz tedirgin etti açıkcası eğer sıra kaybım olursa aynı işlemleri tekrar yapmak zorunda kalabilirim o yüzden şu an için askıya aldım ssl kısmını yilmaz70 in resim optimize olayına odaklanıcam Yılmaz bey göndermiş olduğunuz sitenin wordpress eklentisi de var onu kullanmamı tavsiye edermisiniz?

Birde bu rev slider olayını bir türlü çözemiyorum arkadaşlar destek olurmusunuz eklentiyi kaldırdım sildim FTP'den de sildim ama Hale'n silinmedi.

.banner-container kısmında görünüyor rev slider.

Ssl sonrası sıra kaybı ilk zamanlar yaşanacaktır.
Ancak google ssl ve mobil uyumlu sitelere öncelik tanınacağını açıkladı zamanında.
Tercih sizin tabii ki.
Gtmetrix ben sadece analiz işlemlerinde kullanıyorum ve oldukça faydasını
görüyorum.
Eklenti olarak kullanmadım, incelemeden bir şey demem doğru
olmaz o konuda.
Ama emin olduğum tek şey, sitelere hiç bir zaman fazla eklenti
yüklememektir. Online olarak zaten çoğu detayları veriyor çünkü.

Kolay gelsin.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al