***** internetimle ilgili 1.5 - 2 aydır büyük sorunlar yaşıyorum. Zırt pırt internetim kopuyor ve düzeltemiyorlar bunu. Gelip kabloları yenileyip gidiyorlar 1 hafta sonra yine aynı sorun. En son komple telefon hattının kablolarını yenilediler yine 1 hafta falan iyidi sonra tekrar kopmalara devam. Hele şu son 3 gündür yaşadığım kopma sorununun haddi hesabı yok. 10 dakika içinde rahat en az 4-5 kere kopuyor internet. 2 gün önce aradım sistemde herhangi bi kopma sorununu gözükmediğini internet değerlerimin gayet normal olduğu söylendi. Telefonda müşteri hizmetleriyle konuşurken speedtest yaptım 0.25 hız çıkıyor bunu söylüyorum şuan akk dolduğu için hızla ilgili bi işlem yapamayacağını akk yenilendikten sonra tekrar aramam gerektiği söyleniyor. Artık bunaldım internet sorunlarıyla uğraşmaktan.
Normalde benim taahhütüm bu ay bitecekti ama beni yılbaşından önce aradılar taahhütümün biteceğini şuan yeni kampanya olduğunu bu kampanyayla 2 yıl daha taahhüt yaparsam faturamın aynı kalacağını ama eğer yapmazsam yılbaşından sonra 90 tl fatura ödeyeceğimi söylediler. O zamanlar da sorun yaşamıyordum bende kabul ettim tekrar taahhütümü yenilediler. Ama ben şuan bu hizmetten gram memnun değilim. Kendileri de sorunuma çare bulamıyor düzeltemiyorlar. Nasıl iptal ettirtebilirim ben bu taahhütü? Karşılıklı feshetme gibi bi durum olmaz mı? Bi 2 yıl daha böyle bi hizmete katlanabileceğimi sanmıyorum.