lostyazilim

TTNET taahhüt iptal ettirmek için ne yapmalı?

21 Mesajlar 3.295 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

batuhaNN batuhaNN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad B** S**
  • Mesajlar 33
  • Beğeniler 5 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
***** internetimle ilgili 1.5 - 2 aydır büyük sorunlar yaşıyorum. Zırt pırt internetim kopuyor ve düzeltemiyorlar bunu. Gelip kabloları yenileyip gidiyorlar 1 hafta sonra yine aynı sorun. En son komple telefon hattının kablolarını yenilediler yine 1 hafta falan iyidi sonra tekrar kopmalara devam. Hele şu son 3 gündür yaşadığım kopma sorununun haddi hesabı yok. 10 dakika içinde rahat en az 4-5 kere kopuyor internet. 2 gün önce aradım sistemde herhangi bi kopma sorununu gözükmediğini internet değerlerimin gayet normal olduğu söylendi. Telefonda müşteri hizmetleriyle konuşurken speedtest yaptım 0.25 hız çıkıyor bunu söylüyorum şuan akk dolduğu için hızla ilgili bi işlem yapamayacağını akk yenilendikten sonra tekrar aramam gerektiği söyleniyor. Artık bunaldım internet sorunlarıyla uğraşmaktan.

Normalde benim taahhütüm bu ay bitecekti ama beni yılbaşından önce aradılar taahhütümün biteceğini şuan yeni kampanya olduğunu bu kampanyayla 2 yıl daha taahhüt yaparsam faturamın aynı kalacağını ama eğer yapmazsam yılbaşından sonra 90 tl fatura ödeyeceğimi söylediler. O zamanlar da sorun yaşamıyordum bende kabul ettim tekrar taahhütümü yenilediler. Ama ben şuan bu hizmetten gram memnun değilim. Kendileri de sorunuma çare bulamıyor düzeltemiyorlar. Nasıl iptal ettirtebilirim ben bu taahhütü? Karşılıklı feshetme gibi bi durum olmaz mı? Bi 2 yıl daha böyle bi hizmete katlanabileceğimi sanmıyorum.

wmaraci
reklam

onurkaplan onurkaplan Bilgi Paylaştıkça Çoğalır Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Senior Email Marketing Special
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 2209
  • Beğeniler 100 / 548
  • Ticaret 4, (%100)
yeni yenileme yaptıysanız yapacak bir şey yok yada iptal edip verdikleri indirimleri geri isterler fiyatı müşteri hizmetlerine sorman lazım

Sorun yaşıyorsan taahhüt yerine getiremediklerini söyleyip iptal etmek istiyorum yoksa tüketici mahkemesine giderim diyebilirsin

Bundan 1 sene önce beylik düzüne taşındığımda evimde boş port yoktu 4 ay İnternet kullanamadım ve taahhüt olduğu için iptal etmiyorlardı sadece dondurabiliriz diyorlar dı ( dondurma yaptığında taahhüt duruyor bilginiz olsun 4 ay yaptınız diyelim taahhüt bitim tarihine 4 ay daha ekleniyor ) bu şekilde olmaması için tüketici mahkemesine verdim ve kazandım

Sözleşmeye onlar uymuyor hizmet veremiyor.

Danci Danci Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek TC
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 328
  • Beğeniler 5 / 61
  • Ticaret 2, (%100)
Bende aynı konudan sıkıntılıyım ama sözleşmeyi bozarsan bugüne kadar kullanmış olduğun kampanyanın kalan bakiyesini alıyorlar. Ben dün aradım iptal için sözleşme iptal olursa 525 tl ödemem gerektigini söyledi. Aradığında biraz sert davran o zaman gerekeni yaparlar. Bu arada birde modem değişimine gitmeni tavsiye ederim. Belki modem kaynaklıdır diye düşünüyorum. Teknosa'dan modem al tak dene aynı sorun devam ederse iade edersin ürünü. Eğer sorun çözülürse kullanmaya devam.

• Üyelik 14.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad B** S**
  • Mesajlar 33
  • Beğeniler 5 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
onurkaplan bu durumda tüketici mahkemesine başvursam kazanma şansım var mıdır? Çünkü şu 2 ay içinde 4-5 defa geldiler belki de daha fazla ama bi türlü düzeltemiyorlar. Sorun tamamen onlardan kaynaklı bir şey.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 14.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad B** S**
  • Mesajlar 33
  • Beğeniler 5 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Danci *****'in kendi verdiği modem vardı onu kullanıyordum sıkıntı çıkarmaya başlayınca bende modemle alakalı diye düşünmüştüm. Üniversite zamanımdan kalan 9 aylık kullanılmış superonline huawei modemim vardı. Onu takıp kullanmaya başladım. Ama onda da sorun aynı yani modemle alakalı bi sıkıntı yok. Sana yine 525 tl az benim eski taahhüt bu ay bitiyordu bu aydan sonra tekrar 2 yıllık taahhüte geçti sanırım 2 yılın bakiyesini kesseler....

onurkaplan onurkaplan Bilgi Paylaştıkça Çoğalır Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Senior Email Marketing Special
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 2209
  • Beğeniler 100 / 548
  • Ticaret 4, (%100)
batuhaNN kazanabilirsiniz tabii kullanamıyorsunuz sonuçta

Danci Danci Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek TC
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 328
  • Beğeniler 5 / 61
  • Ticaret 2, (%100)
Kardeş sen sert çıkış, aradığında alttan alma birde genel müdürlüğe mail at.

SuatGulten SuatGulten WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Teknik Servis/Web Yazılım
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 1120
  • Beğeniler 240 / 233
  • Ticaret 29, (%97)
hocam 5 kere bu işlemi yapmış biriyim. Turkcell Super Online ile birçok problem yaşadım. Ve Hakem heyeti ile ödeme yapmadan iptal ettirdim. *****'de aynı şekilde Hakem heyetiyle. UyduNet vardı çok kaliteli hizmet almıştım fakat kapattırmam gerekiyordu zaten 2 ayı kalmış o faturayı ödemiştim.

Sen Hakem Heyetine Başvur. Ben hiç ücret ödememiştim. Zaten ücret alınmıyor diye biliyorum.

İnstagram IVR Kazanç Sağlamak İçin Fake Sayfalar Satılıktır. İletişim PM

• Üyelik 14.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad B** S**
  • Mesajlar 33
  • Beğeniler 5 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Danci Şuan aradım baya sert bi dille konuştum. Tabi her zamanki gibi kontrol ettiler hizmetimi güncellediler internet gitti geldi vs vs vs bildiğimiz şeyler şuan düzeldiğini söyledi. Yalnız bu eleman 2 gün öncesine baktığımda da kopma sorununun yaşandığını söyledi 2 gün önce aradığım elemansa bi sıkıntı olmadığını söylemişti...

SuatGülten Ben daha fazla olur diye düşünüyordum ama cayma bedelinin 230 küsür olduğunu söyledi müşteri hizmetleri. Yine de bi tüketici mahkemesine vereceğim belki bunu ödemeden kapatmada yardımcı olabilirler. Taahhüt ile de ilgili bi karışıklıklar dönüyor ortada ama hayırlısı...
SuatGulten

kişi bu mesajı beğendi.

dexter39 dexter39 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek teknisyen
  • Konum Kırklareli
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 331
  • Beğeniler 51 / 51
  • Ticaret 1, (%100)
Paşa paşa vercen parayı aynı dertten bende muzdaripim bu gün konumu okuya bilirsin.cayma bedeli 480.*** Gibi rakam çıkardılar bana hemde 8 aylık kalan tahut için.sana 1.000 çıkar herhalde :D

https://m.wmaraci.com/forum/webmaster-genel/*****-kazik-hikayesi-429172.html

editörlük hizmetleri,Film ve Dizi siteleri için codec işlemleri yapılır.
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al