-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
***** internetimle ilgili 1.5 - 2 aydır büyük sorunlar yaşıyorum. Zırt pırt internetim kopuyor ve düzeltemiyorlar bunu. Gelip kabloları yenileyip gidiyorlar 1 hafta sonra yine aynı sorun. En son komple telefon hattının kablolarını yenilediler yine 1 hafta falan iyidi sonra tekrar kopmalara devam. Hele şu son 3 gündür yaşadığım kopma sorununun haddi hesabı yok. 10 dakika içinde rahat en az 4-5 kere kopuyor internet. 2 gün önce aradım sistemde herhangi bi kopma sorununu gözükmediğini internet değerlerimin gayet normal olduğu söylendi. Telefonda müşteri hizmetleriyle konuşurken speedtest yaptım 0.25 hız çıkıyor bunu söylüyorum şuan akk dolduğu için hızla ilgili bi işlem yapamayacağını akk yenilendikten sonra tekrar aramam gerektiği söyleniyor. Artık bunaldım internet sorunlarıyla uğraşmaktan.
Normalde benim taahhütüm bu ay bitecekti ama beni yılbaşından önce aradılar taahhütümün biteceğini şuan yeni kampanya olduğunu bu kampanyayla 2 yıl daha taahhüt yaparsam faturamın aynı kalacağını ama eğer yapmazsam yılbaşından sonra 90 tl fatura ödeyeceğimi söylediler. O zamanlar da sorun yaşamıyordum bende kabul ettim tekrar taahhütümü yenilediler. Ama ben şuan bu hizmetten gram memnun değilim. Kendileri de sorunuma çare bulamıyor düzeltemiyorlar. Nasıl iptal ettirtebilirim ben bu taahhütü? Karşılıklı feshetme gibi bi durum olmaz mı? Bi 2 yıl daha böyle bi hizmete katlanabileceğimi sanmıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Senior Email Marketing Special
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
yeni yenileme yaptıysanız yapacak bir şey yok yada iptal edip verdikleri indirimleri geri isterler fiyatı müşteri hizmetlerine sorman lazım
Sorun yaşıyorsan taahhüt yerine getiremediklerini söyleyip iptal etmek istiyorum yoksa tüketici mahkemesine giderim diyebilirsin
Bundan 1 sene önce beylik düzüne taşındığımda evimde boş port yoktu 4 ay İnternet kullanamadım ve taahhüt olduğu için iptal etmiyorlardı sadece dondurabiliriz diyorlar dı ( dondurma yaptığında taahhüt duruyor bilginiz olsun 4 ay yaptınız diyelim taahhüt bitim tarihine 4 ay daha ekleniyor ) bu şekilde olmaması için tüketici mahkemesine verdim ve kazandım
Sözleşmeye onlar uymuyor hizmet veremiyor.
Danci
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
TC
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bende aynı konudan sıkıntılıyım ama sözleşmeyi bozarsan bugüne kadar kullanmış olduğun kampanyanın kalan bakiyesini alıyorlar. Ben dün aradım iptal için sözleşme iptal olursa 525 tl ödemem gerektigini söyledi. Aradığında biraz sert davran o zaman gerekeni yaparlar. Bu arada birde modem değişimine gitmeni tavsiye ederim. Belki modem kaynaklıdır diye düşünüyorum. Teknosa'dan modem al tak dene aynı sorun devam ederse iade edersin ürünü. Eğer sorun çözülürse kullanmaya devam.
Danci
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
TC
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kardeş sen sert çıkış, aradığında alttan alma birde genel müdürlüğe mail at.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Teknik Servis/Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
hocam 5 kere bu işlemi yapmış biriyim. Turkcell Super Online ile birçok problem yaşadım. Ve Hakem heyeti ile ödeme yapmadan iptal ettirdim. *****'de aynı şekilde Hakem heyetiyle. UyduNet vardı çok kaliteli hizmet almıştım fakat kapattırmam gerekiyordu zaten 2 ayı kalmış o faturayı ödemiştim.
Sen Hakem Heyetine Başvur. Ben hiç ücret ödememiştim. Zaten ücret alınmıyor diye biliyorum.
İnstagram IVR Kazanç Sağlamak İçin Fake Sayfalar Satılıktır. İletişim PM
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
teknisyen
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Paşa paşa vercen parayı aynı dertten bende muzdaripim bu gün konumu okuya bilirsin.cayma bedeli 480.*** Gibi rakam çıkardılar bana hemde 8 aylık kalan tahut için.sana 1.000 çıkar herhalde :D
https://m.wmaraci.com/forum/webmaster-genel/*****-kazik-hikayesi-429172.html
editörlük hizmetleri,Film ve Dizi siteleri için codec işlemleri yapılır.