-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Astsubay
-
-
Ad Soyad
O** İ**
-
-
-
Ticaret
39, (%97)
Hocam eşin dostun akraban bir tane adres buluyorsun altyapısının *****i desteklemediği. Daha sonra ikametini oraya alıyosun ve ikametgahla beraber *****e gidiyorsun ben buraya taşındım işte ikametgah diyosun ama altyapı ***** desteklemiyor taahhüdüm var bu iş nasıl olacak diyosun :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
teknisyen
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
batuhaNN adlı üyeden alıntı
dexter39 yok hocam ben daha yarım saat önce konuştum bana 230 tl küsür gibi bir rakam çıkardılar daha taahhütüm 12.12.2018 tarihinde bitecekmiş. Ben de anlamadım nasıl bu kadar ucuz bi cayma bedeli çıktığını ama 230 küsür dedi
Bana baya baya çıkardı ücreti 230 dese affetmem kapatcam hemen de 480.*** De çok be :D
editörlük hizmetleri,Film ve Dizi siteleri için codec işlemleri yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
Ö** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Taahhut iptalinde ceza odemeniz gerekir. Bunun disinda birde farklu bir modemle test etmenizi oneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tüm zamanların ücretini ödüyorsun kapatıyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
teknisyen
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
batuhaNN adlı üyeden alıntı
Hocam 230'u da yar etmek istemiyorum bunlara tüketici mahkemesine gideceğim hak etmedikleri parayı niye vereyim :D Tabi tüketici mahkemesi kabul etmezse mecbur vereceğim orası ayrı
Dostum salı günü benimde ilk isim tüketici mahkemesi olacak.suan tahut iptal ücreti değilde 2013 yılından bu zamana kesilen -tivibu web- parasının pesindeyim ufak rakam değil 400 TL para almış adamlar ben o parayı siteme reklam için yatiririm :D
Tüketici mahkemeleri firma yerine kullanıcı yanında bayağıdır sorunlarını doğru ifade ettiği sürece tahut iptal etme ihtimali var
editörlük hizmetleri,Film ve Dizi siteleri için codec işlemleri yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Firma Rehberi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
31, (%100)
Tüketici haklarına gidebilmek için önce firmaya yazılı başvuruyorsun. ***** sorunu kabul etmezse sonra tüketici haklarına gidip gönül rahatlığıyla hakkını arayabilirsin. (AKK kalkacağı için paket fiyatları artacak taahhüt işine gelebilir problemi giderebilirsen tabi)
1 kişi bu mesajı beğendi.