CezaLet adlı üyeden alıntı

100 mb 200 gb akk 106 tl bir paket açtık öğrenci evinde bu sene başı. Hız 85 mb falan oluyor iyi gününde.

Bir gün okulda arandım, 10 tl tivibu ister misiniz dediler. Uydu yoktu evde tv gelicekti memleketten. İyi dedim uydu alıcaz nasıl olsa. 116 tl oldu fatura hoş güzel.

Bağlandı, kanallar arası geçiş yapmak için tuşa bastıktan sonra 3 saniye bekliyoruz. Sistemde kullandıkları mühendislerin kafasını s... O kadar yavaş. 0 yatırım. sanırsın 12 mb ram takmışlar cihaza. Seç izle bölümünde tüm filmler ücretli. 10 sene çıkan filmi ücretli görmüşlüğüm var. Anca şahan gökbakarın filmleri ücretsiz. Neyse dedik, 1-2 ay belgesel takıldık, bi baktık belgesel kanalları kapalı bigün. Film kanalları kapalı sadece ulusal kanallar açık şu an. Arıyorum soruyorum niye böyle diye, siz en alt paketteseniz dilerseniz 10 tl daha ekleyip sinema paketine geçirelim diyorlar. Evet geçirecekler orası belli. En başta böyle böyle olacak diye anlatmıyorlar ama.

Şaşırdık mı? Hayır. TTnet dedik geçtik. 10 seneden daha fazla ***** kullanıyorum. Şu süre bitsin seneye TTnete devam edeni ...

ciko adlı üyeden alıntı

TurkNet 100 Mbps + 150 AKN + 1000 Dk Her yöne = 59.99 TL.
Alt yapımdan dolayı 78 mbps alıyorum ben. Alt yapının durumuna göre 100 mbps'e kadar veriyor. Örneğin 24 görüyorsan 24 mbps alıyorsun 90 mbps görüyorsan 90 mbps veriyorlar. Diğer firmalar gibi 24 mbps = 70 tl 100 mbps = 150 tl demiyor. Tek fiyat :)

Kullanıyorum tek sıkıntı yok. (Allah bozmasın) :D

ChesterFiel adlı üyeden alıntı

geçen ay 51 TL gelen fatura bu ay 90TL geldi :) *****TTT

noop adlı üyeden alıntı

fiber varsa fiber hizmeti sunan firmaya geçin.

fiber yoksa *****e devam.

***** kullanırken dikkatli olun. ıvır zıvır ek pakaetlerini hizmetlerini istemeyin. olabildiğince en yalın sadece internet paketini kullanın. karmakarışık paketler yapıp saçma sapan yerlerden fatura kesmeye çalışıyorlar.

başımdan geçen saçma bir ***** beceriksizliğini anlatayım.

geçenlerde bir arıza oldu mahallede. aradım genel arıza diyor bant kaydı. 10 gün geçti hala arızalı. tekrar aradım bir insan çıkmadı karşıma paso şuna bas şunu tuşla. siteden arıza kaydı oluşturdum. arıza sizden kaynaklı dediler. 86 lira karşılığında teknik ekip göndereceklermiş. bunu müşteri temsilcisi söyledi. işin ucunda para olunca bağlıyorlar temsilciye. durumu anlattım. sorunsuz çalışan internet mahallede *****in hat çalışması nedeni ile planlı kesilmiş olduğunu çalışmanın bitiminde düzelmediğini benim bir müdahalemin olmadığını. sesiniz gelmiyor sesimi duyabiliyor musunuz ayaklarına görüşmeyi bitirdi. bu da yeni numaraları. sesim gelmiyorsa o da *******un hatası değil midir? avea kullanıyorum sonuçta. bunları tekrar şikayete yazdım. pazartesi internet düzelmemiş olursa süperonline geçiyorum dedim. pazartesi ücretsiz bir ekip göndermişler eve. ekip beni aramamış evde kimse var mı gündüz sormamış. direk gelmiş kimseyi bulamadık demiş. sorunu kendim çözdüm. binadaki kablolardanmış. genel arıza olunca kablolarla oynamışlar bu internet neden yok diye.

hala *****teyim. malesef alternatif yok. mahallede fiber kablo yokmuş. süperonline da geçsem *******un alt yapısını kullanacaklar gene bunlarla muhatap olacağım bari direk olayım.

Bizim memleketimiz kadar dandik internet kullanan yok abi adamlar tepemize çıksalar haklılar , alternatif seçeneğimiz yok onlarda biliyor.adamlar 4 yıl her ay 9tl catur çutur kesmiş parayi,mahkemeye vercem dedim umrunda değil neti kapatın dedim 480.*** Gibi cayma bedeli çıkardı daha ......m kaçma bı yere diyor