DSJSPextes adlı üyeden alıntı

Konu açarken içerikten biraz yazılar yaz.More ilede videoları konunun içersine koy.Böylece yavaşlamaya biraz çözüm getirmiş olursun.

Ne yazıkki haberleri ayrı sayfada açılacak şekilde yapmadık. Bir çözüm üretemezsem o yöne yönelip biraz elden geçireceğiz sanırım. Teşekkürler yorumun için.

hasanali317 adlı üyeden alıntı

Öncelikle merhaba. Siteniz validator.w3.org test sonucunda hata vermedi. Kısacası css ve html kodlarınız sitenizi yavaşlatacak şekilde olduğunu sanmıyorum.

Sunucunuzun almanyada barındığını yine wmaraci.com un bize sunduğu hizmetten öğrendim. Sitenizi daha hızlı ve bilindik sunuculara taşımanızı tavsiye ederim.

iyi çalışmalar dilerim.

Evet validator'da test ettik açmadan o konuda bir sıkıntımız yok. Barındığımız sunucu Almaya'da değil hocam Amerika'da ve gayet iyi sonuçlar alırken birkaç gündür böyle yavaşlama yaşandı. Acaba arada bir oluyor mudur böyle merak ediyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Ayrıca tasarım yönünden de değerlendirebilirseniz negatif yanlarını söylerseniz çok sevinirim, hazır birkaç hafta boşken geliştirmek istiyorum.