-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Fotoğraf, Grafik, Radyoloji
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kasayı açınca çıtırtılar geliyor muhtemelen kısa devre oluyor ekran falan gelmiyor. O yüzden açmıyorum.
HDD'yi geçen sene yeni aldım 1TB bir daha almak istemiyorum. Yeni bilgisayar alacağım inşallah HDD almama gerek yok eğer eskisi çalışıyorsa ve içinde resimlerim oyunlarım vs her şey var.
Nasıl anlayabilirim çalışıp çalışmadığını? Anakart kısa devre olunca HDD'de kısa devre olmuş olabilir mi?
Selamunaleyküm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba
Kasa yandan açık şekilde pc açın hdd üzerinde düzenli bir titreşim dönüş hızı hissetmelisiniz elinizi üzerine koyun hissetmeye çalışın tık tık diye küçük vurma sesleri de hdd kafasının çalıştığını gösterir titreşim ve vurma sesi varsa hdd de mantksal bir sorun yok demektir
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Biyolog
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bilgisayarda kısa devre var diyen birine "elini üstüne koyun" nasıl denebiliyor şaşıyorum doğrusu.
HDD'yi söküp harici hdd kutusuna takarak sağlam bir bilgisayara bağlamayı deneyiniz. Kısa devre şüphesi bile o bilgisayarı bir daha açmamanız için büyük bir sebep zaten.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
ERP / CRM Consultant
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Merhaba
Harici Hdd kutusu ile deneyin ve alttaki program ile test ederek ekran görüntüsünü paylaşırsanız kesin olarak hdd hakkında birşeyler söylemek mümkün olabilir.
http://www.hdtune.com/download.html
Siz Hala PDF Katalog mu Kullanıyorsunuz? KatalogTR.com- Yeni Nesil Dijital Katalog Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Teknik Servis/Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
kasaya kesinlikle elini sokma dostum. Bazen iğne batmış kadar etki edebilir ama hiç belli olmaz power bir anda tüm voltuda üzerine verebilir.
Bu baya bir sıkıntılı durum gibi gözüküyor. Zonguldak tarafında olsaydınız hallederdik.
Kasanın kapağını açın hddnin sesini dinleyin normalinden fazla ise bozuk olabilme ihtimali yüksek. Tabi işlemci ve ekran kartınız için termal macunu kontrol etmeniz gerekmekte. Fanlarınızda yetersiz olabilir. Dolayısıyla hdd kasar. Ve Donar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
İnstagram IVR Kazanç Sağlamak İçin Fake Sayfalar Satılıktır. İletişim PM