-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar programlama ve Seo
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konuyu görünce tebessüm yakaladı, sonra yorumlara güldüm. Sanırım yazmaktan alamadım kendimi, hocam ülkenin çoğu gereksiz kullanıcı ve yazmaya üşenenler. Bende sizin gibi mail atıyorum çoğu yere lakin %10 cevap veren.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence 2 Neden var. ikisi de yazılmış ama tekrar yazayım.
1. Grup Yazmayanlar : Kurumsal önem vermeyen, teknoloji özürlü veya yazmaya üşenen firmalar.
2. Grup Yazmayanlar : Şımarmış, totosu kalkmış firmalar.
Piyasada, zaten böyle olup da iyi iş becermiş veya kalıcı olmuş firma az görürsün. Bu tür firmalar, kapanmaya mahkumdur.
Biraz düşündüm de bugün iyi işler yapmış kalıcı olmuş kendini ispatlamış firmalar, genellikle maillere birkaç saat içinde cevap veren müşteri/kullanıcısına önemli olduğunu hissettiren firmalar.
yldrmzffr.com
muzaffer@yldrmzffr.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web-Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Çoğu yorumda ya kurumsal olmadıkları ya da şımarık oldukları yazılmış fakat mail kullanımı ve kurumsallık bazında bakarsak 3 tip şirket görmekteyiz;
1-Hiçbir maile cevap vermeyenler. Bunlar genelde mail kullanmaz, kurumsal değildir ama kurumsal görünmeyi severler.
2-Yine kurumsallık havasına bürünmeyi sevip, ilgi şımarığı olanlar ve ulaşılmaz imajı yaratmaya çalışanlar.
3-Gerçekten kurumsal olanlar ve gerekli maillere cevap verenler. Bu şirketlere zaten sizin attığınız gibi mail atan yüzlerce kişi oluyor. Bu yüzden her maili yanıtlamaları mümkün olmuyor. Okuyorlar ve gerçekten hem şirket için, hem sizin için cevaplanması gerekli olduğu düşünülen maillere yanıt veriyorlar. Buna ülkemizde en iyi örneği sanırım Pegasus için verebiliriz. Ali SABANCI'nın birçok maili yanıtlaması gibi. (Pegasus için eleştiri gelebilir fakat kurumsallık ayrı şey hizmet kalitesi ayrı şey. Onu başka bir başlıkta tartışırız.)
Sevgiler
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Kısacası Mail Cevap vermiyorlarsa demek'ki görünüş olarak var mailleri.