-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Hostibo Yani bakın benimde işim gücüm gidip tartışma çıkarmakmış gibi davranmayın beyfendi. Siz bir konuya yorum yaptınız o arkadaşın ticaret yaptığı kişi olarak ben de konuya yorum yazdım ( Benim ücretimi ödemediği için banlandı, yani bu arkadaşı savunmuyorum ) Ama ben hiç bir zaman wmaracinin şu şekilde mesajını görmedim işte vay efendim gidip kalitesiz forumlarda preminyum üyelik alıp boşuna para harcıyorsunuz, ticaret de yapamıyorsunuz hatta dolandırılıyorsunuz vsvs.. Biz (sizde) wmaracinin kalitesine güvendiğimiz için buradayız. O yüzde referanslarınızı koyarsınız sizden mutlu müşterilerinizin yorumlarını paylaşırsınız. Sizinle aynı kategoride iş yapan birinin konusuna yorum yaparak kendinizi kanıtlayamazsınız. Bu bu kadar açık ve nettir.. İşim gücüm de sizinle uğraşmak değil ben hayatta adaletsizliği asla sevmem. Bu yüzden de bunu yazıyorum.. ( Haa o çocukdan ben hala şikayetçiyim şikayetimi geri almadım, yada multi üyeliğini göreyim direk reportlıyacağım bunu kendisine de söyledim.) Ama burada sizin bir mağduriyetiniz yokken gelip sizinle aynı kategoirde iş yapan biririn çökmesinden faydalanmak gibi olur bu. Benim görüşüm budur. Gelir kendi şahsi hesabınızdan buraya bu yorumu yapsanız hiç bir sorun yoktur. Ama si bir firmasınız ve kategoriniz host. Umarım anlamışsınızdır..
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnşaat Teknikeri
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
İstersen fevkalade bir şirket ol. İflas çekersen bütün Servet senindir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** S**
-