ChesterFiel adlı üyeden alıntı
FakirYazar aynen hocam, kredisi bitince tekrar çekip kredi çekip yatırım yapacağım :)Bir döngü içinde devam edecek sanırım bu yatırımlar, çok güzel :D
ChesterFiel işte anlatmak istediğimde buydu benim kafada düşünen bir arkadaş. :) Önceki yazılarımda bende bunu belirtmiştim. Al evi kredi ile Kiraya ver kendi kendini ödesin kira bitince çıkar kiracıyı "Almanyadan oğlum gelicek" de hep öyle derler yalan olarak ev sahipleri genelde. :P sonra yerleş eve.
Aynen gerçekten çok mantıklı bir işlem, kredi tutarını artırıp kiracının verdiği miktarın üzerine koyup süreyi de kısaltabiliriz aslında :) Düşünmek gerek bunu.
Sofya'da 1100TL'ye eşyalı stüdyo dairede kalıyorum. Ağustosta Madrid'e taşınıyorum sanırım orada da 400-500€ arası olacak.
Kurtardınız kendinizi, selametle.. :)
Kredi çekip ev aldık, 1000TL'ye kiraya verdim. Ev kendini ödüyor (1+1 full eşya) :) Samsun/Atakum
Samsun'da o kadar var mı kiralar ya ? :)
Millet iş beğenmiyor diyen "kütleler" şu başlıkta yazılanları bir görebilse keşke...
Adana'da 2+1 dahil ortalama 750-1000 arası. mevkiye göre değişiyor tabi ki.
Adana'da 2+1 dahil ortalama 750-1000 arası. mevkiye göre değişiyor tabi ki.
Görseler de bir şey yapacaklarını ben zannetmiyorum. Daha kötüye gitmesin de, gerisi sorun değil :)
NedimYildirim adlı üyeden alıntı
MesuT ne kadar istiyorlarsa veririm yeter ki benim semtime gelmesinler :(Elbet bir gün gelecekler hocam :(
NedimYildirim adlı üyeden alıntı
Gucluyazar yıllardır sadece 5 tane suriyeli gördüm :D Suriyeliler genelde varoş mahallelerinde takılıyor söylenenlere göre diğer yerlere göre oldukça az. Ama tabii sürekli üredikleri için yakında biz azınlık olarak yaşarız heralde neyse konudan saptım :) Yerine göre var yani şuanlık güzel yerleri keşfetmedilerO zaman iyi ancak; zamanla yayılacaklar. Adamlar savaşta bile çocuk yapma özgürlüğüne sahipler.
Ben güngörende oturuyorum, 1300 tl veriyoruz ahır gibi yere .. gidicem ülkeden zaten yakında
Çokmuş hocam, semt olarak da pek iyi değil gibi. İyi yerlere geçiş yaparsınız umarım.
Üç buçuk yıl kira ödedim. 210.000'e ev aldık iki kardeş. 60 ay taksitle iki kardeş ödüyoruz. Toplam 2600 küsür kredi ile ödüyoruz. Bitmesine 55 ay kaldı. Ankara'da yaşıyorum.
Kardeşle sorun yaşamazsanız çok iyi tabi ki.. Biriniz evlenmek istese kavgalar vs. olursa kötü olur hocam. Gerisi sorun değil. Ortak mülk alırken çok iyi düşünmek gerek keza bu kişi kardeş de olsa...
Ben 20 adımlık yere sigara almaya gidiyorum en az 2 tane suriyeli görüyorum :)
ist/sultanbeyli
ist/sultanbeyli
Oralar kaynıyor :(
kenanesenturk adlı üyeden alıntı
Yorumların bir kısmını okudum kiralar ve geçim sıkıntısı hat safada.Heleki tek maaşla geçiniliyorsa çok zor Allah yardım etsin.Konu dışı fakat ek gelir kazanıp ailenizin geçimini sağlayabilirsiniz.Ufak bir örnek vereyim 15-20 gün önce 2200 tl lik bitcoin aldım ve daha sonra ripple -etc aldım bu coinler 20 günde ikiye katladı şuan satsam 5 bin tl yapıyor aradaki kar 2 asgari ücret kadar . Çogu kişi cyripto para nedir diyebilir ek gelir düşünenler incelesin lütfen https://coinmarketcap.com/ örneğin waves adında bir coin vardı 10 gün önce 0.60 centti şimdi 1.3 dolar ayrıca microsoftta destek veriyor
https://translate.googleusercontent.com/translate_c?act=url&depth=1&hl=tr&ie=UTF8&nv=1&prev=_t&rurl=translate.google.com.tr&sl=en&sp=nmt4&tl=tr&u=https://cointelegraph.com/news/why-microsoft-azure-integrates-blockchain-crowdfunding-platform-waves&usg=ALkJrhi0_9mWTGCl1Dma4K2gVJYT_vht7g
Yatırım tavsiyesi değildir sadece bilginiz olsun istedim
Bundan birkaç sene önce yatırım yapsaydık; şuan çok iyi olurdu ama bugün yatırım yapmaya korkuyorum şahsen.