Kaç lira kira veriyorsunuz - Nerede Yaşıyorsunuz? |
58 Mesajlar | 8.507 Okunma |
NedimYildirim adlı üyeden alıntı
Gucluyazar yıllardır sadece 5 tane suriyeli gördüm :D Suriyeliler genelde varoş mahallelerinde takılıyor söylenenlere göre diğer yerlere göre oldukça az. Ama tabii sürekli üredikleri için yakında biz azınlık olarak yaşarız heralde neyse konudan saptım :) Yerine göre var yani şuanlık güzel yerleri keşfetmedilerChesterFiel adlı üyeden alıntı
FakirYazar aynen hocam, kredisi bitince tekrar çekip kredi çekip yatırım yapacağım :)NedimYildirim adlı üyeden alıntı
MesuT ne kadar istiyorlarsa veririm yeter ki benim semtime gelmesinler :(NedimYildirim adlı üyeden alıntı
Gucluyazar yıllardır sadece 5 tane suriyeli gördüm :D Suriyeliler genelde varoş mahallelerinde takılıyor söylenenlere göre diğer yerlere göre oldukça az. Ama tabii sürekli üredikleri için yakında biz azınlık olarak yaşarız heralde neyse konudan saptım :) Yerine göre var yani şuanlık güzel yerleri keşfetmedilerkenanesenturk adlı üyeden alıntı
Yorumların bir kısmını okudum kiralar ve geçim sıkıntısı hat safada.Heleki tek maaşla geçiniliyorsa çok zor Allah yardım etsin.Konu dışı fakat ek gelir kazanıp ailenizin geçimini sağlayabilirsiniz.kenanesenturk adlı üyeden alıntı
Yorumların bir kısmını okudum kiralar ve geçim sıkıntısı hat safada.Heleki tek maaşla geçiniliyorsa çok zor Allah yardım etsin.Konu dışı fakat ek gelir kazanıp ailenizin geçimini sağlayabilirsiniz.