lostyazilim

Bir Goaddy Vakası Daha

33 Mesajlar 3.121 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

MrMert MrMert Sistem Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 27.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 167
  • Beğeniler 54 / 33
  • Ticaret 2, (%100)
11:50 gibi bende domain aldım hiçbir sorun yok ?

wmaraci
reklam

UmutWare UmutWare Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Ögrenci & Yazılım
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad U** M**
  • Mesajlar 482
  • Beğeniler 26 / 80
  • Ticaret 3, (%100)
elimde işlem geçmişine dair mail kayıtları var ama panelde domain yok yönetemiyorum

AKDNZ AKDNZ #Sunucu Kurulumu Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)
Godaddy oldukça sağlam bir firmadır yüzlerce kez domain kayıt ettim zaman zaman benimde domainlerimi kapattıkları ve belge talep ettikleri oldu. Ancak her seferinde işimi çözdüler. Bilgilerinizde bir sahtelik yoksa, ödeme yaptığınız yöntem size aitse çekinmeden gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.

SSL için tavsiye etmem fakat domain için gönül rahatlığıyla domain kayıt edebilirsiniz. Ayrıca godaddynin bu tip önlem almasının sebebi her zaman olduğu gibi yine bizleriz. Adamlar 1 domaini 2 tlden veriyorlar. Bu kuponu kullanabilmek için 10 tane hesap açıyor bir çoğu sebepte tam olarak bu.

Bilgileri sağlayın işiniz kısa sürede çözülür hiç aramanıza falanda gerek yok. İyi çalışmalar.

• Üyelik 24.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad U** M**
  • Mesajlar 482
  • Beğeniler 26 / 80
  • Ticaret 3, (%100)
AKDNZ hocam ödeme ininal sanal kart ile yapıldı kart bilgisi istiyor nasıl ileteyim sizce ?

wmaraci
wmaraci

berkangndz berkangndz Php & Swift Developer Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek .
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 366
  • Beğeniler 175 / 87
  • Ticaret 7, (%100)

AKDNZ adlı üyeden alıntı

Godaddy oldukça sağlam bir firmadır yüzlerce kez domain kayıt ettim zaman zaman benimde domainlerimi kapattıkları ve belge talep ettikleri oldu. Ancak her seferinde işimi çözdüler. Bilgilerinizde bir sahtelik yoksa, ödeme yaptığınız yöntem size aitse çekinmeden gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.

SSL için tavsiye etmem fakat domain için gönül rahatlığıyla domain kayıt edebilirsiniz. Ayrıca godaddynin bu tip önlem almasının sebebi her zaman olduğu gibi yine bizleriz. Adamlar 1 domaini 2 tlden veriyorlar. Bu kuponu kullanabilmek için 10 tane hesap açıyor bir çoğu sebepte tam olarak bu.

Bilgileri sağlayın işiniz kısa sürede çözülür hiç aramanıza falanda gerek yok. İyi çalışmalar.

aynen arkadaşa katılıyorum, benim godaddy de 14yıllık ve 3 yıllık domainlerim mevcut hiç bir şekilde sıkıntı çıkartmadılar, ha piyasada görüyorum godaddy 5 10 tl vs. satışı yapanlardan dolayı adamlar artık kimlik bilgilerinizi istese bile normal bence sonuçta ucuza tedarik ediyor ve karşısındakinin tek hesabı olduğunu görmek istiyor olabilirler güvenlik önlemi sonuçta

AKDNZ AKDNZ #Sunucu Kurulumu Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)

UmutWare adlı üyeden alıntı

AKDNZ hocam ödeme ininal sanal kart ile yapıldı kart bilgisi istiyor nasıl ileteyim sizce ?

Diğer evrakları sağlayın açıklama kısmına da alışverişin adınıza kayıtlı sanal kart ile yapıldığını belirtin.

Hype Hype WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Üni öğrencisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 133
  • Beğeniler 33 / 15
  • Ticaret 11, (%100)
hocam bende hiç bir sorun yaşamadım alan adı ile alakalı ama host vs alırken bir daha düşünün derim hafta sonu sorun çıksa site 2 gün kapalı kalmak zorunda kalıyor resmen.7/24 destek verseler hiç bişi demicem ama yapmıyor adamlar.

daniel1336 daniel1336 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Makine Mühendisi
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 1338
  • Beğeniler 587 / 525
  • Ticaret 36, (%100)
Hocam benimde en eskisi 12 yaşında 10 tane kadar domainim var godaddy de. Şimdiye kadar 1 kere sorun yaşadım ingilizce 100.000 ila 1.000.000 arası aranma hacmi olan diuretic.org adresini regledim her zaman hemen panele düşen domain gelmeyince 1-2 dk sonra aynı domaini isimtescilden aldım şuan bende. Bu olayın tam tersinide 2iki.net adresinde yaşadım. O zamandan beri Türkçe domaini yabancı firmadan ingilizce domaini yerli firmadan alıyorum.

baydogan baydogan En iyi çay Beta Tea'dir. Kullanıcı
  • Üyelik 04.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 266
  • Beğeniler 54 / 66
  • Ticaret 16, (%100)
Böyle bir şeyin olması mümkün değil. Alan adlarını sıralarken her 5 alan adını bir sayfaya koyuyor, 5'ten fazla alan adınız varsa aşağıdaki sayfalama navigatörünü kullanın. Büyük ihtimalle o yüzden göremediniz. Godaddy gerçekten böyle bir şey yapmışsa da ispat gerekli. Kanıtsız suçlamalar şirketin itibarına, itibarını geçtim kalitesine yönelik olur.

• Üyelik 24.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad U** M**
  • Mesajlar 482
  • Beğeniler 26 / 80
  • Ticaret 3, (%100)
baydogan hocam tek domain mevcut ödeme mail kayıtları ininal ödeme kayıtları vs hepsi mevcut ek olarak goaddy karşı bir garezim yok neden olsun ? ve amaç burda prim yapmak degil magduriyeti yazıyoruz,senin başına gelmemiş olabilir ancak seninde başına gelmesi dileğiyle anladın sanırsam.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al