MrMert
Sistem Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
11:50 gibi bende domain aldım hiçbir sorun yok ?
UmutWare
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Ögrenci & Yazılım
-
-
Ad Soyad
U** M**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
elimde işlem geçmişine dair mail kayıtları var ama panelde domain yok yönetemiyorum
AKDNZ
#Sunucu Kurulumu
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ağ Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Godaddy oldukça sağlam bir firmadır yüzlerce kez domain kayıt ettim zaman zaman benimde domainlerimi kapattıkları ve belge talep ettikleri oldu. Ancak her seferinde işimi çözdüler. Bilgilerinizde bir sahtelik yoksa, ödeme yaptığınız yöntem size aitse çekinmeden gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.
SSL için tavsiye etmem fakat domain için gönül rahatlığıyla domain kayıt edebilirsiniz. Ayrıca godaddynin bu tip önlem almasının sebebi her zaman olduğu gibi yine bizleriz. Adamlar 1 domaini 2 tlden veriyorlar. Bu kuponu kullanabilmek için 10 tane hesap açıyor bir çoğu sebepte tam olarak bu.
Bilgileri sağlayın işiniz kısa sürede çözülür hiç aramanıza falanda gerek yok. İyi çalışmalar.
Hype
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Üni öğrencisi
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
hocam bende hiç bir sorun yaşamadım alan adı ile alakalı ama host vs alırken bir daha düşünün derim hafta sonu sorun çıksa site 2 gün kapalı kalmak zorunda kalıyor resmen.7/24 destek verseler hiç bişi demicem ama yapmıyor adamlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Hocam benimde en eskisi 12 yaşında 10 tane kadar domainim var godaddy de. Şimdiye kadar 1 kere sorun yaşadım ingilizce 100.000 ila 1.000.000 arası aranma hacmi olan diuretic.org adresini regledim her zaman hemen panele düşen domain gelmeyince 1-2 dk sonra aynı domaini isimtescilden aldım şuan bende. Bu olayın tam tersinide 2iki.net adresinde yaşadım. O zamandan beri Türkçe domaini yabancı firmadan ingilizce domaini yerli firmadan alıyorum.
baydogan
En iyi çay Beta Tea'dir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Böyle bir şeyin olması mümkün değil. Alan adlarını sıralarken her 5 alan adını bir sayfaya koyuyor, 5'ten fazla alan adınız varsa aşağıdaki sayfalama navigatörünü kullanın. Büyük ihtimalle o yüzden göremediniz. Godaddy gerçekten böyle bir şey yapmışsa da ispat gerekli. Kanıtsız suçlamalar şirketin itibarına, itibarını geçtim kalitesine yönelik olur.