-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
teknisyen
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba aklıma takılan bir soru şimdi bir site açtık işletiyoruz,içerikler bim de a101 de Adidas vs vs markalar genişletebilir örnek verdim. kampanya var sadece görseller ile içerikleri yayinliyoruz markaların telif hakkı doğar mı satış vs olmayacak aktüel dergiler ve indirimler yayınlanacak.tesekkurler
editörlük hizmetleri,Film ve Dizi siteleri için codec işlemleri yapılır.
Creatingz
Creatingz | Dijital Ajans
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Dijital Ajans
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Sizin açacağınız websitenin onlara pek zararı olmayacağı için ilgilenmezler , hatta siz onların reklamını yapıyorsunuz onların bakış açısına göre . Bu sebep ile sorun çıkartacaklarını sanmıyorum .
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Hocam geçen gün savcı ile görüştüm telif hakkı ile ilgili ifade verdim bu durumu anlattik savcının söyledigi sözü yazıyorum istersen adidas yaz ona bile telif hakkı davasi açabilirler firmanin elinde bu dedi ben sadece bir filmin ismini yazdım diye bana kamu davasi açildi bilgin olsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
teknisyen
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Creatingz adlı üyeden alıntı
Sizin açacağınız websitenin onlara pek zararı olmayacağı için ilgilenmezler , hatta siz onların reklamını yapıyorsunuz onların bakış açısına göre . Bu sebep ile sorun çıkartacaklarını sanmıyorum .
Bende öyle düşündüm yasal boyutu hakkında fikrim yok sadece satış olmayacak içeride
APOINT adlı üyeden alıntı
Hocam geçen gün savcı ile görüştüm telif hakkı ile ilgili ifade verdim bu durumu anlattik savcının söyledigi sözü yazıyorum istersen adidas yaz ona bile telif hakkı davasi açabilirler firmanin elinde bu dedi ben sadece bir filmin ismini yazdım diye bana kamu davasi açildi bilgin olsun
telifler ile artık uğraşmak istemiyorum yarın mı öbür gün mu celp gelecek savcı yanına gidip ifade vereceğiz düşünmek istemiyorum
editörlük hizmetleri,Film ve Dizi siteleri için codec işlemleri yapılır.