-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
O** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaslar gelin birlik olalım ve bu projeyi ayağa kaldıralım bir platform kuralım ne dersiniz? herkes kendi sitesinin root u olsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Özel Güvenlik, Web yazılım
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Ben daha çok fiyatlardan yana sıkıntılıyım bu konularda muazzam fiyat çekiyorlar. Dolar üzerine olduğu için bir çoğu dahada sıkıntılı bir hale geliyor.
Hosting alıyoruz ucuz diye bir süre sonra cpu ve trafik tüketiminiz fazla sunucuya geçin diye uyarı geliyor.
Genel olarak iyi denilen Türkiye deki hosting firmalarının sunucu fiyatlarına bakıyorum minimum fiyat olarak.
En düşüğü 300 Lira civarında Özellikleri RAM : 512 MB , CPU : 1 , Disk : 10 GB ortalama bu civarlarda
Şimdi bir çok hosting firması diyecek aga vergisi var, elektriği var, lisansı var, çalışan işçisi var, ekipmanı var. Bizi avrupa ile bir tutmayın diye yazacak. Bu durum bile ülkenin ekonomisinin ne halde olduğunu gösteriyor! Onlara da hak veriyorum!
Saygılar Fakir Yazar.
Fakir Yazar - Dizi Öneri <3
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
D** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Manava küsüp bahçeye her meyve,sebze'den ekmek sizin bu dediğiniz. Neden herkes kendi işini kendi görmüyor diye bi düşünmek lazım yapılan işler bukadar basit mi ?
Sektörde yüzlerce firma var bunların hepsinin kusursuz olmasını beklemek, yaptıkları işi basite indirgemek, aslında size verilen bilgileri hiç size söylenmemiş gibi belirtmek yanlış.
Bu iş için çalışmayı düşündüğünüz firmaların kusursuz veya sorunsuz olduğunu düşünüyorsanız detaylı bi araştırma yapın :) Ama sonra gelip de bu da olmadı datacenter kuralım demeyin :P
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
O** S**