-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Ne kadar amatörce açılmış bir konu.. Millet artık hostingleri cloud açarken siz vps diyorsunuz. Sanıyorsunuz ki 1 $ aldığınız vps ile doğru dürüst hizmet verilebilir. Allah aşkına hosting diyorsunuz, 5651 no lu kanunu duydun mu hayatında.. Vps yıllardır var, bir tek sizin aklınıza geldi dimi bu, başka hiç kimse düşünemedi yani..
Bakın arkadaşlar, eğer tek web siteniz varsa ve bu web siteniz için shared kaynakları yetmiyorsa vps mantıklıdır, birden fazla web sitesi için vps MANTIKLI DEĞİL!... Reseller alınır.. Zaten aşırı kaynak tüketiminde firmalar sizi vps ye yönlendirir. Vps var cpu %3 demişsiniz, o cpu sizin değil, yanlış anlamışsınız, sizin zaten vps de %25cpu hakkınız var ki zaten shared hostinglerde çoğu firma %25 cpu veriyor!..
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
İlla vps diye ısrar ediyorsanız, Aruba dan uzak durmalısınız ayrıca.
Yabancı kaynaklarda oldukça şikayet alan bir firma olduğunu daha önce görmüştüm.
Yerli firmalardan vazgeçmeyin derim.
İşini düzgün yapan fazla olmasa da bir kaç yerli firma mevcut sonuçta.
O firmaların hangileri olduğunu bu forumda bile rahatlıkla görebilirsiniz.
İyi forumlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
O** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
konuya destek olmaktan çok köstek olmaya çalışanlar olduğu için biz daha çok hamallık yaparız hosting firmalarına hayırlı işler hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Kurucu
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Takipteyim
http://onlinetahta.com -> Canlı Dershane- Video Dershane-Uzaktan Eğitim
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
2 yıldır resellerhosting.com.tr kullanıyorum. Sorun yaşadığım şeyler 1 elin parmaklarını geçmedi. Yıllık 100tlye çözülüyor. Sınırsız trafik gibi vaadleri yok. Sorun yaşamadım desem yeri.