86 milyar $ bişi değil ki!.. Amerikada yaşayan biri olarak duymuşsundur Enron un değeri de o kadar dı.. Ben kazanamazsınız da demedim hatta kazanabilirsiniz dedim, yalnız sorumun cevabını alamadım. Benim için gösterge şudur, profesyonel finansçılar bankalarda çalışır, portföy yönetirler, coinin sepeti var mı? Hangi banka yöneticileri coin de değerlendiriyor? YOK.. Neden acaba? Hadi bunun da cevabını ben vereyim çünkü malesef cevap verebilecek kimse yok. Çünkü reel bir yatırım aracı değil!..
Sanırım sunu soruyorsunuz xcoin aldım düştüğünde yada patladıgında bunun sahibi kim kime hesap sorarım yani o coin benim için hiç garantisi yoktur ?
Ona göre yazayım evet hiç bir coinin garantisi yoktur olayda orda zaten misal gibip akbank hissesini alırsın e düşebilirde artabilirde garantisi nerde tabiki yok belli bir zaman düşecek belli bir zaman artacakki borsa denen şey olussun arada farklada bazıları kazansın. Coinde öyle bugun cıkan coin 0,0005 kurustur 1 ay sonra 1 dolar olur bazıları iyi kar ederler satarlar sonra coine bir bakmısın dipde yine 000,5 kuruslarda zaten hep yükselse işin anlamımı kalır herkez tüm yatırımını satar bu işe girer nası olsa garantidir diye.
Coin işi sans işinede benze türkiyede bu işten milyonlarca kazanan kişiler oldu adam zamanında almıs 400-500 btc bugun milyoner bilemeyiz.