lostyazilim
tr.link

windows host için ioncube loader kurulumu yapabilicek biri var mı

11 Mesajlar 2.943 Okunma
acebozum
tr.link

techvadi techvadi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Design
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ç** B**
  • Mesajlar 612
  • Beğeniler 118 / 75
  • Ticaret 3, (%67)
arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi yardım edicek biri var mı

googleasistan
webimgo

WeyseL WeyseL Bir başka baharda Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 19 / 52
  • Ticaret 0, (%0)
Hosting paketi için ioncube kurulumu yapamazsınız. Hosting paketi kullanıyorsanız; satın aldığınız firma ile görüşürseniz o ilgilenecektir konu ile. Uzak erişimli bir server kullanıyorsanız yardımcı olmaya çalışayım

• Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Design
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ç** B**
  • Mesajlar 612
  • Beğeniler 118 / 75
  • Ticaret 3, (%67)
keşke yardımcı olsalar :) ama ılgılenen yok tabı adamda haklı resellere para vermıyorum dıe .d aldığım hata bu "Site hata: dosya C: \ Inetpub \ vhosts \ techvadi.org \ subdomainler \ liste négative \ httpdocs \ _inc \ functions.php

Original Text:
Site error: the file C:\Inetpub\vhosts\techvadi.org\subdomains\liste\httpdocs\_inc\functions.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_win_5.2.dll to be installed by the site administrator.
Show alternative translations site yöneticisi tarafından ionCube PHP Loader ioncube_loader_win_5.2.dll kurulu olmasını gerektirir." ama bi türlü çözemedim

• Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 19 / 52
  • Ticaret 0, (%0)
Reseller kullanıyorsunuz; bu durumda ioncubeye müdahale edemezsiniz zaten. Hosting firmanızın insiyatifine kalmış durumdasınız. Güzel bir lisan ile derdinizi anlatırsanız mutlaka yardımcı olacaklarına inanıyorum. Bu arada dip not eklemek istiyorum; insanların ekmek kapısı o sattıkları ürünler. Ücret konusunda siz sıkıntı yapmazsanız destek konusunda onların da sıkıntı yaratacağını sanmıyorum ki hangi firma ile çalışıyorsunuz onu dahi bilmiyorum.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Design
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ç** B**
  • Mesajlar 612
  • Beğeniler 118 / 75
  • Ticaret 3, (%67)
yoo hosting sağlayıcım tanıdık o yuzden pek ılgılenmıyo tanıdık dıe benımle .d bende kendı başıma çzömeye çalışıyorum bana dediği tek şey windows makına oldugu için o hatayı alıyosun dedi

• Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 19 / 52
  • Ticaret 0, (%0)

techvadi adlı üyeden alıntı

yoo hosting sağlayıcım tanıdık o yuzden pek ılgılenmıyo tanıdık dıe benımle .d bende kendı başıma çzömeye çalışıyorum bana dediği tek şey windows makına oldugu için o hatayı alıyosun dedi

Alakası yok; windows veya linux farketmez. İoncube kurulumu yapılabilir. Zaten bir server ilk kurulduğu an dikkate alınıp eklenen bileşenlerden birisidir ioncube. Bunun hala kurulmamış ya da hatalı kurulmuş olması bile o tanıdık arkadaşınızın hosting firmasından ya da hostinginden uzak durmak için başlı başına bir sebeptir aslında.

• Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Design
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ç** B**
  • Mesajlar 612
  • Beğeniler 118 / 75
  • Ticaret 3, (%67)
hatalı kurmuş bence http://liste.techvadi.org/ adresten bi bakarsan ana sayfayı görüntülemiyor ama admin menüsüne giriyorum

• Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 19 / 52
  • Ticaret 0, (%0)

hatalı kurmuş bence http://liste.techvadi.org/ adresten bi bakarsan ana sayfayı görüntülemiyor ama admin menüsüne giriyorum

Sadece ioncube ile şifrelenmiş sayfaları açmak istediğiniz zaman hata verecektir sistem zaten. Normal şifrelenmemiş bir dosya için hata vermez. Admin paneliniz de şifrelenmiş bir dosya da kullanılmıyor olabilir. Arkadaşınızdan başkası yardımcı olamayacaktır. Madem arkadaşınız ioncube kur diyerek sürekli baskı yapınız mutlaka işe yarayacaktır.

• Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Design
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ç** B**
  • Mesajlar 612
  • Beğeniler 118 / 75
  • Ticaret 3, (%67)
kurulu dedi işte :/ o yuzden ses edemıyorum onada başka çağresı yok mu kuramazmıyım ben panel şifresi faln bende

• Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 19 / 52
  • Ticaret 0, (%0)

kurulu dedi işte :/ o yuzden ses edemıyorum onada başka çağresı yok mu kuramazmıyım ben panel şifresi faln bende

Hayır sadece uzak erişim ile masaüstünden kurmanız gerekmekte.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al