techvadi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Design
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi yardım edicek biri var mı
WeyseL
Bir başka baharda
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hosting paketi için ioncube kurulumu yapamazsınız. Hosting paketi kullanıyorsanız; satın aldığınız firma ile görüşürseniz o ilgilenecektir konu ile. Uzak erişimli bir server kullanıyorsanız yardımcı olmaya çalışayım
techvadi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Design
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
keşke yardımcı olsalar :) ama ılgılenen yok tabı adamda haklı resellere para vermıyorum dıe .d aldığım hata bu "Site hata: dosya C: \ Inetpub \ vhosts \ techvadi.org \ subdomainler \ liste négative \ httpdocs \ _inc \ functions.php
Original Text:
Site error: the file C:\Inetpub\vhosts\techvadi.org\subdomains\liste\httpdocs\_inc\functions.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_win_5.2.dll to be installed by the site administrator.
Show alternative translations site yöneticisi tarafından ionCube PHP Loader ioncube_loader_win_5.2.dll kurulu olmasını gerektirir." ama bi türlü çözemedim
WeyseL
Bir başka baharda
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Reseller kullanıyorsunuz; bu durumda ioncubeye müdahale edemezsiniz zaten. Hosting firmanızın insiyatifine kalmış durumdasınız. Güzel bir lisan ile derdinizi anlatırsanız mutlaka yardımcı olacaklarına inanıyorum. Bu arada dip not eklemek istiyorum; insanların ekmek kapısı o sattıkları ürünler. Ücret konusunda siz sıkıntı yapmazsanız destek konusunda onların da sıkıntı yaratacağını sanmıyorum ki hangi firma ile çalışıyorsunuz onu dahi bilmiyorum.
techvadi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Design
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
yoo hosting sağlayıcım tanıdık o yuzden pek ılgılenmıyo tanıdık dıe benımle .d bende kendı başıma çzömeye çalışıyorum bana dediği tek şey windows makına oldugu için o hatayı alıyosun dedi
techvadi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Design
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
kurulu dedi işte :/ o yuzden ses edemıyorum onada başka çağresı yok mu kuramazmıyım ben panel şifresi faln bende