Merhaba sevgili dostlar, bu yazımı direk kopyala/yapıştır olarak eklemiyorum. Direk sizlere ne düşündüğümü belirtmek istiyorum.

Barınaklar sitemiz 2017 yılının Mayıs ayında açıldı. Ve bu siteyi açmamdaki asıl amaçları gelin size sıralayım;

• Öncelikle asıl hedefim, insanlara yaşadıkları şehirdeki en yakın hayvan barınaklarının nerede olduğunu gösterebilmek.
• Bazı klişe olmuş cümlelerde "hayvanlar en iyi dostlarımızdır" cümlesi yer alır, sizlerde bilirsiniz. Peki insan en iyi dostunu ücret karşılığı neden satıyor? Bunun önüne geçebilmek adına Barınaklar'a insanları yönlendireceğiz.
• Yazarları neden gönüllü arıyorum? Buradaki soruyu çok basit bir şekilde cevaplayabilirim. Bu iş tamamen vicdan işidir, eğer bir iş yapılıyorsa tam anlamıyla ortak yapılmalı. Bizler hiçbir şekilde kâr elde etmeden devam ettirmek istiyoruz. İlerleyen dönemlerde sitemizin tekil ziyaretçileri fazla olduğunda petshop siteleri ile anlaşıp sponsor reklamlarını aldığımızda ise karşılığında onlardan isteyeceklerimiz sokaktaki dostlarımız için mama olacaktır. Tabii ki sadece mama değil, bir bütçe için anlaşıp diğer pet ürünlerinden de sipariş edebiliriz.
• Sadece tek şehire olmaksızın elimizden geldiğince ihtiyacı olan yerlere gönderim yapacağız. Bundaki öncelik tabii ki yazarlarımız olacaktır. Örneğin; bir yazarımız Kars'ta yaşıyor ve mamaya ihtiyacı var. Bu durumda anında yazarımızın adresini sponsorumuza veriyoruz ve ürünlerin gitmesi için aracı oluyoruz.

Birçok kişi benim alan adı alıp bu alan adlarından bazen güzel kâr ettiğimi bilir. Ama dürüst olmam gerekirse size yapmış olduğum bencilliğin sonradan farkına varabildim. Böyle bir proje sunuyorum sizlere çünkü hepimiz vicdan sahibi insanlarız. Her ne kadar bunun ben geç farkına varsamda. Sizden profesyonellik istemiyorum, sadece bu proje bizim projemiz diyerek sahiplenmenizi istiyorum.

Bu arada yazım hataları veya cümlelerimde mantık dışı yerler olabilir sahura bugün de uyanamadım maalesef :) Ama ne demek istediğimi siz anladınız.

Saygı ve Sevgilerimle