Benim bir proje hayalim vardı web üzerinden olmasada yine internet ile ilgili.
Kodları falan yazdım tüm proje herşeyini hazırladım sadece para işi kaldı ama Burası Türkiye...
Şuan başka bir firma benim o ...
Kodları falan yazdım tüm proje herşeyini hazırladım sadece para işi kaldı ama Burası Türkiye...
Şuan başka bir firma benim o ...
Hocam keşke projelerinizi gercekelestirseydiniz ilk proje için yatırımcı desteği şart ama ikincisi için o kadarda büyük yatırımcılara ihtiyacınız yoktu sadece reklam gerekliydi ilk projeniz için söyle bir şey söyleyebilirim. Tam olanağını hatırlamıyorum ama yaşadığım şehirde buna benzer bir oluşum var belediye araçlarında belediye ile görüşüp bu tarz bir sağlama yapabilirdiniz aslında lcd ekranlarda görüntü dönüyor reklam yayınlanıyor Buda rant sağlıyor yine tek başınıza yapamayabilirdiniz bunu yatırımcılara ihtiyacınız olmasaydı da çünkü söyle birsey var yine gideceğiniz yer görevliler olurdu daha farklı davranır miydilar zengin olsaydınız ? Evet davranirdilar.
fullstackdev adlı üyeden alıntı
Benimde rafa kaldirdigim cok proje oldu bunlardan bazilarini surada > http://www.uygulamafikirleri.com/ bulabilirsiniz.Çok güzel bir en sitesi hocam başarılarını diliyorum.