3 yıl önce belirli hedef ve amaclar icin Ankara'ya gittim. Başlarda tanımadığım ama güvenilir abilerimin ve ablalarımın ortak bir kac arkadaşı ile tanıştım. Bekar eviydi kaldığım yer, arkadaşlar da benim kafam ile uyuşan temiz arkadaşlardı. En kücükleri bendim. Hepsi calışıyordu ( EGM Personeli ). Ben de belirli amaclar icin calışıyordum tabiki. Günler ayları kovaladı. Biraz internet işleri ile kazanıyordum, biraz ailem para gönderiyordu.Büyük şehirlerde paranın değeri yok, hemen bitiyor. E aileme yük olamadığımı , kendi ayaklarım üzerinde durduğumu da artık kanıtlamam ve en önemlisi kendime de bunu inandırmam gerekiyordu. Hic bilmediğim bir şehre, insanlara, olaylara ve yaşamaya alışmıştım. Bunların yanında bir süre sonra özlemlerim başladı. Aileni cok özlüyorsun ve zaman cok hızlı geciyor. Uğraşacağın şeyler varsa iyi , yoksa kendi düşüncelerin arasında kaybolabilirsin. Ev arkadaşları ile anlaşmak cok önemli. Disiplinli olmalı beraber kaldığın kişiler, olgun olmalı. İki tabak bulaşık icin tatava yapmamalı. Cok sükür öyle sorunlar yaşamadım, hepsi değerli birer abim şuan.

Sonraları gerek tayin işleri gerek benim kendi istek ve arzularım beni oradan bambaşka bir şehre, sevdiğim kadının yanına attı. Elde avucta zerre para yokken ev kiraladım. Büyük şehirlerin kücük ilceleri cok iyi bu konuda. Zaten kücük, harcama yapacak hic bir imkan yok. En yakın avm 1.5 saat uzaktaki Şehirde. Cok detaya girmek istemiyorum bu konuda. Ama yuva kurmaktan kastın sevdiğin kadının yanı ise, ayaklarının üzerinde durabileceğine inandır kendini. Tek başına düşünme artık bu hayatı, iki kişi olarak düşün ve ona göre adımını at.
İlk gittiğimde zerre param yoktu ve bir ev kiraladım. 250 TL civarı falandı ev. Kücük yerlerde iş bulması da kolay oluyor. İnternet işleri biraz rafa kalkmıştı tabi o aralar benim icin. Yine ufak bir dürümcü dükkanında günlüğü 30 TL ile calıştım. İkiniz de inanıranız oluyor. Bir takım sorunlar olur, sevdiğin kadının istekleri olur, cıkıp gezmek ister, sıkılır, boğulur. İsteklere uyman gerekir. Cıkıp gezmen gerekir onunla. Paran yetişmez ise ailenden medet umamazsın. Uzaklaşacaksan en önemli sorun maddi durum. Bunu göze al.veya kendini hazırla.

Cok daha fazla şey yazmak isterdim buraya ama , iftar icin hazırlık yapmalıyım.
İyilik ve güzellikle kal.