AliTasc1 adlı üyeden alıntı

Merhabalar sahibinden.com üzerinde görüştüğünuz kişi sanıyorum ki normal bir bayi sahibi ve sahibinden sitesi üzerinden de sipariş alıyor. Daha önceki alışveriş ve dükkan puanlamasina bakabilir gerekirse sahibinden iletişim merkezini arayabilir bu dükkan hakkında bilgi alabilirsiniz. Ama sorunuza gelecek olursak anladığım kadarı ile hosunuza giden bir hattı satın almak istiyorsunuz. Bunun için hattın açılışını hattı satın aldığınız bayiden yapmanız gerekmektedir. Yani o şahıstan beğendiğiniz numarayı almak istiyorsanız o kimlik fotokopisini o adama vermek zorundasınız. Çünkü hatlar serili şekilde bayilere dağıtılır. Hangi hat hangi bayi de bulunuyor merkez tarafından bilinir. Arkadaşın size bulunduğunuz yerden alırsınız dediği. Yedek hattı çıkarttımaktir. Size orijinal hattı gondermediginden sadece adınıza açtığından dolayı size en yakın bayiye giderek adınıza kayıtlı satın aldığınız numaranın yedek sim kartını almanızı söylemiş.

Genel olarak bakılırsa bu şahıs bayi satışı yapıyorsa ki başka seçenek olamaz herhangi bir problem olmaz. Ama yine de dükkana gidip elden alabilecek bir yakınınız varken böyle şeylere gerek duymyn.

Ve şunu hatırlatmak isterim ( daha önceden GSM sektörün de çalıştığım için ) bizlere karton karton hatlar gelirdi ( sipariş ettikçe) hatlarin kutularını ben acar sıralamasını yapardım. Ve her kutu da illa ki seri numaraları denk gelir 8080 6060 7070 vs. Gibi. Bunları özellikle ayırır kendi adıma kayıt eder sonrasında satisini yapardım. Beğendiğiniz numaraya ödediğiniz tutar %300/500 kârli olduğunu unutmayın :)


size link adresini vereceğim teşekkürler yorumlarınız için