-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
bulursam güzel bi portal teması paylasırım sizinle okuldayım suanda araştıramıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Müşteri Temsilcisi
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
doğrudur, ama temanın değişmesi konusunda bende arkadaşlarla hemfikirim, aslında eğer yapabiliyorsan kendin de bir tema üzerinde düzenleme yapabilirsin...
Ek Olarak: ayrıca bu sağ taraftaki reklam alanında yazım hatası var gözden kaçmış sanırım 300X250 reklam alnında...
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
androidsistem.net'in yeni tasarımı iyi olmuş bana göre. bide blog olarak değilde site tasarımı olarak nefisyemektarifleri.com un tasarımını çok beğeniyorum.
www.mobilzade.com'da kendi sitem ama reklam için söylemiyorum , vakti zamanında bu forumda gerçekten beğeni almış bir tema kullanıyorum. o yüzden bunu eklemek istedim.
burakaydin.cc >>> kodladığım ücretsiz wordpress temaları
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Müşteri Temsilcisi
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
beş altı tekil hit konusunda beni kazandın :) bence ilgi çeken bir blog olabilirsin zaten hele ki aykırı ve özgün konular seçip yayınlamaya devam edersen, burası da senin hit kazanman konusunda önemli bir şans bu forumda blog yazarlarının blogunu tanıtabilmeleri adına çeşitli çalışmaların yapıldığı bir forum aceleci davranmadan incelemeye ve önce insanları blogundan haberdar etmeyi hedef edinmelisin, bunu için seninde bazı bloglara yorum yapmak çeşitli reklam olanaklarından faydalanman lazım zamanla tanındıkça hit alacaksındır ki aç parantez benim blogumu sanırım benden başka okuyan yok :)