PrmSD
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazar/ Editör
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
Makalelere talibim mesaj bekliyorum . ticaret konularimi inceleyebilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
öncelikle butik yani bir konu üzerinde yoğunlaşan ve domainin alakalı olduğu bir forum açmanı tavsiye ederim. Konu hakkında araştırılan konular hakkında bilgilendirici ve özgün yazılar yazmanı ve ana kategorileri mümkün olduğunca az olmasını tavsiye ederim. Mobilden kullanımının sorunsuz olmasını öneririm. Geriside 1-2 yıl sonra gelmeye başlar benim forum sitem 9 yıllık 2 yıldan sonra para kazandırmaya başladı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben mybb kulanıyordum yöresel bir forumdu yöresel olduğundan paylaşım yaptığım haberlere googleden fzla tıklnmıyırdu ama hiti sağlam bir facebook sayfasıdan aldım yöresel sayfadan mybb dede zorlandığımda tek kişisel olarak düzenleme yapmaktı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
GökhanGORAL adlı üyeden alıntı
öncelikle butik yani bir konu üzerinde yoğunlaşan ve domainin alakalı olduğu bir forum açmanı tavsiye ederim. Konu hakkında araştırılan konular hakkında bilgilendirici ve özgün yazılar yazmanı ve ana kategorileri mümkün olduğunca az olmasını tavsiye ederim. Mobilden kullanımının sorunsuz olmasını öneririm. Geriside 1-2 yıl sonra gelmeye başlar benim forum sitem 9 yıllık 2 yıldan sonra para kazandırmaya başladı
hocam ben bir süre sonra askere gideceğim inşaallah. gidene kadar forumun kendi kendini idare edebilmesi için genel forum olarak açtım sitemi. mybb gomobile kullanımını bugün ayarladım, yavaş yavaş bilgileniyorum. parayı nereden kazandınız? link kısaltmadan mı adsenseden mi yoksa kişisel reklamlardan mı?
welkim14 adlı üyeden alıntı
Ben mybb kulanıyordum yöresel bir forumdu yöresel olduğundan paylaşım yaptığım haberlere googleden fzla tıklnmıyırdu ama hiti sağlam bir facebook sayfasıdan aldım yöresel sayfadan mybb dede zorlandığımda tek kişisel olarak düzenleme yapmaktı
ben de şu an yönetim kısmını tek başıma yapmaktayım. facebook sayfası aldınız mı ? almayı düşündünüz mü peki?
https://sibergelecek.blogspot.com
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
hllcnr şimdi, ben uzun süredir forum sitelerine takılıp çoğu forum sitesininde teknik adminliği yapmış bulunmaktayım. Eskiden uğraşırdım, kendi yaptığım temaları halen kullanmakta olan arkadaşlar var.. Sana bir abi nasihatı, forum sitesi açma. Sakın öyle bir şey yapma, paranı boşa harcamış olursun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
BurakAlacatli adlı üyeden alıntı
Hayır hocam vermedim.Sadece sosyal medyada facebookta sayfa gruplarında alanında reklamlar yapıyordum kendim.Oralardan tıklanma geliyordu.Yavaş yavaş tanınmaya başladı site.
tamam hocam, teşekkürler.
nokta adlı üyeden alıntı
hllcnr şimdi, ben uzun süredir forum sitelerine takılıp çoğu forum sitesininde teknik adminliği yapmış bulunmaktayım. Eskiden uğraşırdım, kendi yaptığım temaları halen kullanmakta olan arkadaşlar var.. Sana bir abi nasihatı, forum sitesi açma. Sakın öyle bir şey yapma, paranı boşa harcamış olursun.
hocam sebebi nedir? neden böyle düşünmektesiniz?
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
ben uzun süredir forum içerisindeyim, ekibin yoksa, varsa bile dikkatli olmakta fayda var. Ekibinin olmadığı anda forum açmak bir nevi, ekibin yoksa boş bir iştir. açılan forumların %80 lik bir kesimi ekip olmadığından kapanmaz ama öyle durur. Açtığın forumunda ne ile olması önemlidir.
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
nokta adlı üyeden alıntı
ben uzun süredir forum içerisindeyim, ekibin yoksa, varsa bile dikkatli olmakta fayda var. Ekibinin olmadığı anda forum açmak bir nevi, ekibin yoksa boş bir iştir. açılan forumların %80 lik bir kesimi ekip olmadığından kapanmaz ama öyle durur. Açtığın forumunda ne ile olması önemlidir.
anladım hocam. peki nereye kadar tek yönetici ile devam edilebilir ?