GökhanGORAL adlı üyeden alıntı

öncelikle butik yani bir konu üzerinde yoğunlaşan ve domainin alakalı olduğu bir forum açmanı tavsiye ederim. Konu hakkında araştırılan konular hakkında bilgilendirici ve özgün yazılar yazmanı ve ana kategorileri mümkün olduğunca az olmasını tavsiye ederim. Mobilden kullanımının sorunsuz olmasını öneririm. Geriside 1-2 yıl sonra gelmeye başlar benim forum sitem 9 yıllık 2 yıldan sonra para kazandırmaya başladı

hocam ben bir süre sonra askere gideceğim inşaallah. gidene kadar forumun kendi kendini idare edebilmesi için genel forum olarak açtım sitemi. mybb gomobile kullanımını bugün ayarladım, yavaş yavaş bilgileniyorum. parayı nereden kazandınız? link kısaltmadan mı adsenseden mi yoksa kişisel reklamlardan mı?

welkim14 adlı üyeden alıntı

Ben mybb kulanıyordum yöresel bir forumdu yöresel olduğundan paylaşım yaptığım haberlere googleden fzla tıklnmıyırdu ama hiti sağlam bir facebook sayfasıdan aldım yöresel sayfadan mybb dede zorlandığımda tek kişisel olarak düzenleme yapmaktı

ben de şu an yönetim kısmını tek başıma yapmaktayım. facebook sayfası aldınız mı ? almayı düşündünüz mü peki?