Herkese merhaba arkadaşlar.
Bu geçtiğimiz pazar günü arabamla evime dönerken dört yollu bir caddeden karşıya geçmek isterken ticari taksi ile kaza yaptım. Olay anını telefonumdan çizmeye çalıştım. Telefonum 5s olduğu için anca o kadar boyutta çizebildim. Önce resmi koyayım sonra kazanın nasıl olduğunu açıklayayım.


Şimdi burda mavi renkte boyadığım araç benim aracım. Sarı renkte olan ise çarpıştığım ticari taksi.
Benim yapmak istediğim tek yönlü olan tali yoldan çıkıp caddeden geçerek karşıdaki tali yola girmekti. Ben yola girmeden önce yol boştu. Ticari taksiyi görmüştüm fakat gerçekten çok uzaktaydı. O kadar hızlı geldiğinide bilmiyordum. Ben çok yavaş bir şekilde karşıya geçmeme az kalmışken taksi beni görmesine ve frene basmamasına rağmen o aradan kaçarım mantığıyla geçmeye çalıştı ve ben ne olduğunu anlamadan saniyelik bir kaza oldu be taksiye ortadan girmiş oldum. Taksi o kadar hızlıydı ki çarpıştıktan sonra metrelerce ilerde zar zor durdu.
Tabi onun orta iki kapısı, benimde ön takım komple darma dağın oldu. Bir de çok ama çok yavaş olmama rağmen.

İki aracında kaskosu yok. Sigortaya kaldık. Hasar onarım merkezi suçun her türlü benim olduğunu araç isterse kilometrelerce uzakta olsun onu görüp geçmesini beklemeliymişim ve yolun tamamen boş olması gerekliymiş. Cadde çok işlek bi cadde ve geçtiğim yerde ışık bulunmamakta.

Bu işten anlayan arkadaşlar yardımcı olursa gerçekten çok sevinirim. Acil yorumlarınızı bekliyorum.
Teşekkür ederim.