Allah yardımcın olsun suçlu ikiniz gibi birşey kusur oranlar verilecek hepinize bakalım... sonuçları paylaşırsan sevinirim
Benimde bir kaza oldu ama çok basit bir kaza duran arabaya çarptım ben duramadım 20 km/h hızla gidiyordum ön takımım gitti adamın arkası sağlamdı 600 tl masraf çıkardı kasko bozmadım tabi sigorta olayına gelirsek kabul ettim %100 suçlu ben ortaya çıktı :)
İstanbulda sürmek perişan pişmanlık her yerde araba çıkar millet yol vermez adamlar yolu almak içinde elinden geleni yaparlar arabasına bakmazlar vururlar çizerler
Benimde bir kaza oldu ama çok basit bir kaza duran arabaya çarptım ben duramadım 20 km/h hızla gidiyordum ön takımım gitti adamın arkası sağlamdı 600 tl masraf çıkardı kasko bozmadım tabi sigorta olayına gelirsek kabul ettim %100 suçlu ben ortaya çıktı :)
İstanbulda sürmek perişan pişmanlık her yerde araba çıkar millet yol vermez adamlar yolu almak içinde elinden geleni yaparlar arabasına bakmazlar vururlar çizerler
Hocam benim işim oto servis isletiyorum akşama kadar trafik dosyası açıyorum senin kaza duumun su an traerdesin 3 un snra gelecek olan cevap mağdur araç haklı diyecekler umarım aracında fazla hasar yoktur. Geçmiş olsun ..
Bu taksicilerin hepsi öyle be ustam. Aynısı bana da oldu yağmurlu yolda motorsikletle 30la gidiyorum. Sağdan lap cumborlop diye hızla taksi çıktı girdim ona tabi genciz sigorta yok kasko yok ehliyet yok mecburen bi şey olmasın diye kendimiz karşıladık. Ama şimdi akıllandık hepsi tastamam yola çıkıyorum ama ne olacağı belli değil. Cana geleceğine mala gelsin.
Hocam tali yoldan çıktığın için suçlusun şartlar eşit bile olsa sağdakine yol vermediğin için yine suçlusun her halükarda suçlusun yani.Geçmiş olsun
Çift şeritli yolda geçiş üstünlüğü o ticari taksinin yani sizin kesin olarak beklemeniz lazım bu durumda çarptığınız için suçlu siz oluyorsunuz. Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun, ne yazık ki...
Çok sağolun arkadaşlar yorumlarınız ve bilgileriniz için. Hepiniz haklısınız. Dün sonuç açıklandı ve maalesef %100 beni suçlu çıkardılar. Buda yetmezmiş gibi taksinin yatar parasını bile bem ödeyecekmişim. Gerçekten çok büyük can sıkıcı bir şey. Hem onun suçlu olması, hemde tüm masrafları benim ödemem.... Cinayet sebebi valla ya.