hacettepe maden mühendisliği 2.sınıf öğrencisiyim.özen göstermeden 2015 yılında mf4 70bin sıralama ile girdim buraya neden girdiğimi ben de bilmiyorum başta çekici gelmiş ama ilgimi çekmediğini ve geleceğimi bu yönde ilerletmek istemediğimi karar verdim bir kaç ay önce.bu senenin başında kendi kendime programlamaya yöneldim python,html,css çalışıyordum derslerden ve sorunlarımdan dolayı ara vermek zorunda kaldım arada kaynadılar.birkaç hafta önce javaya ilgim başladı bir kaç kişi ile tanıştım.sürekli bununla uğraşmak istiyorum uğraşırken farkına varmadan saatler geçiyor.bu heves değil gerçekten de hayatımda bunu yapmak istiyorum ancak internette araştırdığım ve çevreme sorduğum sadece bilgisayar-yazılım mühendislerinin itibar görmesi geri kalanın asgari ücretlere tabi tutulmasını duydum.

okuduğum bölümü bırakıp tekrar hazırlansam(eğer kazanırsam ki kazanırım arkadaşlarımın 4 yıllık üniden mezun olduğu yaşta olacağım)
maden mühendisliğin bilgisayar mühendisliği üzerine yüksek lisans yapılması mümkün mü?
kısacası kafam çok karışık yardımlarınızı bekliyorum