Dgc
www.dogievreni.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu film sitelerinde telif hakkı sıkıntısı oluyor aslında bilgim olsa girmek isterdim bu işe. Adsense hesabımda var. (Adsense film sitelerinde sıkıntı çıkarıyor mu bilmiyorum)
www.dogievreni.com
Dgc
www.dogievreni.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam merak ettiğim geliri ne ile sağlayacaksınız reklam alabilmek için gerçekten büyümeniz gerekiyor ve bu kadar film sitesi içinden sıyrılmak için ya paranızın çok olması lazım ya da diğer sitelerden sizi ayıran bir şeylerin olması gerekiyor.
www.dogievreni.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgi Teknolojileri Uzmanı
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Daha fazla borca girmek istemiyorsanız film sitesinden uzak durmanızı tavsiye ederim. Son zamanlarda film sitelerine ve sahiplerine büyük yaptırımlar uyguluyorlar.
Uyarırım filmi kaldır mantığı film yapımcıları için geçerli bir kural. Devlet tarafından herhangi bir yasal yaptırım olduğunda uyarmadan direk para cezası kesiyorlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Dgc
www.dogievreni.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Umarım her şey planladığınız gibi olur hocam takip edeceğim konuyu :)
www.dogievreni.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Böyle projemi olur arkadaşlar. Böyle kazanamazsınız. Bir kere mantık yanlış, vurkaç yaparak siz değil ben hatta kimse kazanamaz. Emek olmadan ekmek olmaz. Kimisine bakıyorum 3 site kurmuş hiti yok kimisi olmayan hayallerin peşinde koşuyor. İnternet üzerinde ne iş yaptığımızın farkındamısınız ? Mühendislik işi yapıyoruz ama düşünceler 0 haliyle projelerde bitik. Her işi yaparım diyen bir insan hiç bir işi yapamaz. Önce konunuzu belirleyin sonra kategorilerinizi sonra bunlara uygun yıllık planınızı sonra ilgili algoritmanızı yazın sonra geliştirmeye başlayın sonra analizlerinizi alın sonra yolu size bu analizleriniz gösterecektir. Ve sürekli güncel kalın...
2 kişi bu mesajı beğendi.
Web Project Master | {Good Code}
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Nesco Direk neden saldırı olarak algıladın bilmiyorum, aslında yazdıklarıma odaklanırsan süzgeç kullanmadan okuyup yorumlarsan ne demek istediğimi anlarsın. Amacım tartışma yaratmak değil, bu şekilde algılanıyorsam eğer birilerine birşeyler öğretmekte değil. Ama bir şeyi iyi biliyorum, birşey herkes için doğruysa matematiksel olarak kanıtlanmıştır.
Web Project Master | {Good Code}