Gucluyazar adlı üyeden alıntı

Araca hiç binmedim bende böyle bir araç düşünüyorum ileride ancak birkaç soru sorsam cevaplayabilir misiniz?

-Araç otomobil yüksekliğinde mi yoksa gerçekten diğer araçlardan yüksek bir konumda hissettiriyor mu?
-Aracın vites geçişleri nasıl, otomatik vites olmasının dezavantajlarını gördünüz mü?
- Aracın özellikle birinci sıra koltukları rahat mı, yalıtımı nasıl?
- Hafif araziye çıkılabilecek bir araç mı?
- Hızlanışı, çekişi nasıl? İstanbul trafiğinde tahmini kaç litre yakar?
- Arabanın virajlarda kendini salması gibi bir durum mevcut mu? Hızlı girilen virajlardan kendini hızlı toplayabiliyor mu acaba?

Saygılar, captiva kullanan birini görünce aklımdaki soruları sormadan edemedim. Başka araba ile ilgili söylemek istediğiniz şeyler olursa sevinirim (avantaj-dezavantaj olarak)

Şimdiden teşekkür ederim.

Tabii cevaplamaktan memnuniyet duyarım

- araç diğer otomobillere göre yüksek görünümlü ve bu görünümü hisettiriyor
- ilk aracım oldugu için bu konuda ne desem sağlıklı olmaz ama geçişler iyi diyebilirim.
- arabanın koltukları gayet iyi hatta çok iyi diyebilirim. ön koltuklarda ısıtma mevcut
- 4x2 ve 4x4 oluyor arac normal yollarda 4x2yi kullanabiliyorsunuz arazide 4x4 kullanırsınız.
- 100km hıza 13 saniyede cıkıyor arkadan ittirmeli oldugu için gazı bastıgınızda yarış arabasında oldugu gibi geriye gidiyorsunuz güzel bir his veriyor. km başı 30 40 kuruş yakıyor.
- arabanın en kötü yani virajlar on koltuklarda sıkıntı yok arka koltuklar beşik gibi sağ sola kayıyor yol tutuş konusunda kötü maalesef