komedyatube adlı üyeden alıntı

Devletin başı ne yaparsa halk da o şekle gelmeye başlıyor. Herkes bir "ali kıran baş kesen" tavrına büründü. Özellikle polis teşkilatında bunları çok duyar olduk. Olayın peşini bırakmayın hocam adalet herkese lazım.

hocam kamera kayıtlarıyla gittim bu gün kamerada sadece adamlar gözüküyor silah filan gözükmüyor polislerin bana dediği şey olayı aranızda tatlıya bağlamışsınız uzatmak gereksiz burdan hiç bir şey çıkmaz.

Lim10Ata adlı üyeden alıntı

Tehdit eden kişinin yaptığı doğru değil fakat olayı eksik anlatıyorsunuz bence kimse böyle bir olay için böyle şeyler yapmaz.


eksik anlatılan hiç bir şey yok kocası polis olduğu için kral kesilen bir kadın kocasını dolduruyor ve benim başıma salıyor adam da olayı bilmeden bana böyle davranıyor benim yaptığım tek şey tweetini komik bulmam dı ki kişisel bir tweet değildi bir sanatçının fotoğrafıydı anlamsızca hakaret etti sonra kocasını saldı başıma şimdi kocası bana olayları eşim farklı anlattı ben de o yüzden sinirlendim konuyu kapatalım diyor

Lions adlı üyeden alıntı

Sıfatı ne olursa olsun hiçbir polis memurunun vatandaşı tehdit etmeye hakkı yoktur. Şikayet etmeden önce tekrarı olursa hem savcılığa hem Bimer'e şikayet edeceğinizi söyleyip olayı kapatın derim. Nitekim bir polis memuru vatandaşı tehdit edecek kadar öfkesine hakim olamıyorsa, şikayetinizden dolayı başına bir şey gelirse o zaman yapacaklarının sınırı olmaz. Hazır olay kapatılmak istenmiş tavsiyem kapatıp yolunuza bakın.


öyle oldu hocam bu gün olayı kapattık kamera kayıtları da işimize yaramadı

ctaner adlı üyeden alıntı

twitter profilinizde gerçek ad soyad şehir bilgisi mevcut mu. mevcutsa IP ye gerek yok zaten. ISPlerin abone bilgilerine ulaşabiliyorlar.


yok hocam kişisel profil değil hiç bir bilgim de mevcut değil başka bir yerden buldu ama nereden olduğuyla ilgili bir fikrim yok, zaten olayı da kapattırdılar