darkthepro Apple'dan bahsettiğim o mesajımın bu konuyla alakası yok, yalnızca mesajınızda yanılgılarınız olduğunu belirttim siz de nerde diye sordunuz, ben de konu altından yanıtı verdim. bunu başka bir konu açarak da yapabilirdim yani konuyu açmamı sorgulayamaz ya da saçma diyemezsiniz.

hele yalanla hiç suçlayamazsınız bahsettiğim cihazlar s7 edge, note5 gibi yeni nesil ürünler ve android 7 ile deneyimledim.

bu işlerden ancak bir kullanıcı olarak iyi anladığınız açık. apple gidip samsung'a bana ekran yap diye yalvarmıyor. ekran imalatını ucuza yaptırmak için ihale açıyor ve apple'ın parasına muhtaç samsung gibi firmalar bu ihaleyi alabilmek için fiyatlarının sınırlarını zorlayarak teklifler sunup kazandıktan sonra apple'a ekran imal ediyorlar.

iphone'un komik durduğu daha komik :D

düşürme testleri mi? s4 model cihazım hayatımda elimden bir kez yere düştü ve ekranı paramparça oldu. iphone 6'yı duvara falan fırlatıyorum sapasağlam şükürler olsun. o testlerin tarafsız olduğuna inandığınızı söylemeyeceksiniz değil mi?

iphone cihazlarımı yıllarca 5-6 liraya aldığım usb kablolarla da kullandım. Şükür garantide sıfır değişim yapılırken bu problem bile edilmiyordu :)

icloud gibi bir sistem zaten android kullanıcılarına tam olarak sunulamadığından olabilir. Android kullanıcıları google drive, dropbox gibi farklı servislere yedek alıyorlar yani hepsinin toplu kullandığı bir servis yok. geçtiğimiz aylarda dropbox patlatıldı zaten :)

ip5s cihazım bile yoğun kullanıcı olmama rağmen 1 günü çıkartabiliyordu. şarja bağlı yaşadığım tek dönem s4 ve 4s kullandığım zamanlardı.

kasanın büyük olması tıpkı küçük olması gibi bir avantaj sağlamıyor. tasarım meselesi. zaten 4" gibi ergonomiyi ve kompaktlığı ön plana almak için tasarlanmış cihazlar kullanmadığımızdan çerçevenin 1-2 cm daha fazla olması elimden birşey almıyor.


dengesiz üslubunuzdan zaten androidi tıpkı ağır bir hayranmışçasına savunduğunuzu yazıyı okuyan bilgisiz biri bile kolaylıkla anlar. o yüzden daha fazla bir şey yazmayı planlamıyorum. tavsiyenize de ihtiyaç duymuyorum teşekkürler ilginiz için.