-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
caemi
-
-
Ad Soyad
H** I**
-
-
-
Ticaret
16, (%94)
Arkadaşlar merhaba, youtube üzerinde ekonomi kanalım var. Şuan abone sayım 530, aylık görüntülenme ise ortalama 7.000 ... Türkiyedeki partnerlere başvuru yaptım. Gizza onların içeriklerine uygun olmadığı için kabul etmedi, wediacrop ise daha çok çalışman gerek dedi... Fakat kanal her gün saldırıya uğruyor ve sürekli kanalı aşağıya çekmek istiyorlar... Kanalım bir kaç kez kapandı ve her seferinde kendi kendime geri açmayı başardım... Fakat bir sonraki darbede geri açamama gibi bir şüphe var içimde :) Gerçi kanal da herahngi bir spam, aldatıcı, telifli içerik yok... Tamamen özgün... Şimdi sizden ricam 530 abone ve aylık ortalama 7.000 Aboneye beni kabul edecek bir partner ve bu partnerin kanalımı desteklemesi olacak... Yani kapanırsa kanalı ben açmakla uğraşmak yerine, onların el atmasını istiyorum... Çünkü bir çok kişi bu şekilde kanallarını ayakta tutuyorlar...
İlgili arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim :)
Not kanal adresi isteyen olursa PM olarak gönderebilirim.
cihan1
gerivites.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
WM
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Hocam konu dışı biraz ama aylık ortalama 7.000 görüntülenme çok az değilmi 530 aboneli bir kanal için? Benim 750 aboneli kanalım var ve günlük en az 4 bin görüntülenme alıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** S**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
@cihan1 kanalın türünede bağlı aslında
Yaman
Yazıyor...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Hocam 600 bin izlenmeli, 730 aboneli kanala sahibim. Bu istatistiklerle bile özel muamele alamıyorum hiçbir partnerden ki sizin dediğiniz gibi "ben uğraşmayayım onlar açtırsın" uygulaması yok. Partnerimi uzun süre kullandıktan sonra bünyesinde barındığım bayi sistemi kapattı. 5 aylık ödemem onlarda kaldı ve bundan sonra Adsense başvurmaya karar verdim. O kadar illet bir şey ki ayrılma talebinde bulunuyorsunuz, bir ay içerisinde bunların size feedback yapıp ayrılmanız için onay vermesi gerekiyor. Bunlar da para kazanıyorum diye bekletip duruyor. Girsen bi dert ayrılsan bi dert. Ayrıca partnere ilk girişinizde yaptıkları sözleşmede 1 yıl ayrılmamaya söz veriyorsunuz ve ayrılamıyorsunuz. Yolun başındayken hiç partnere bulaşmayın direk youtube adsense kullanın. Reddedilirseniz sabredin yine başvurun ama partner kullanmayın.
-
Bu arada yok illa girmek istiyorum diyorsanız youtube forumlarında bu partnerlik sistemlerinin bayileri var. Aracı ne kadar artarsa vereceğiniz komisyon da o kadar artıyor yani. İyi forumlar :)