Sa. arkadaşlar. Üzerinde sizlere 31 Ağustos 2015'ten beri çalıştığım kullanıcılara, gelen ziyaretçilere çözüm odaklı bilgiler sunmayı amaçladığım bir webdunya.com adında bir internet sitem var.
Küçüklüğümden beri herkesin teknolojik aletlerini düzeltip yardım ettiğimden dolayı bir çok kullanıcıya da internet ortamında sorunlarını çözebilmek adına bir internet sitesi açtım. Evet belki anahtar kelimelerden tbm oranı düşük olabilir ama eğer bir yazıma gelen yorum var ise değme keyfime.
Bunun yanında sorun çözümlerinde en çok işimize yarayan şeylerden bazıları da programlara ihtiyaç duymaktayız. Bunun içinde subdomaine indir.webdunya.com adında bir download sitesi kurdum. Ziyaretçiler bu sayede güvenli program indirmesini bu adresten yapabilirler.
Şimdi ise kafama takılan bir soru var. Ziyaretçiler neredeyse her geçen zaman dilimi içinde yavaş yavaş artmaya başladı. Fakat bu ziyaretçiler genelde new visitorler oluyorlar ve buda arama motoru sayesinde. Sorunun çözümünü alıp gidiyorlar. Amacım bu ziyaretçiler ile geri dönüşüm içinde olabilmek.
Teknoloji haberleri paylaşmıyorum çünkü bir çok teknoloji haberi sunan internet sitesi var. Benim asıl amacım insanlara bilmedikleri konuda yardım etmek. Diğer bir fikrim ise acaba subdomain şeklinde bir soru cevap bölümümü açsam. Birazda tanınırlık açısından çok klasik olsada çekiliş vesaire facebook'a reklamlar versem ama bu projeyi biraz daha ilerlere taşımak için ne yapabilirim ?