mkarson adlı üyeden alıntı

Ne şekilde anlaştığınıza bağlı eğer teslimat günü pazartesi ise ve teslim edemiyorsanız suçlusunuz. Karşı taraf bunu anlayışla karşılamazsa bir yaptırım talebinde bulunabilir. Taahhüt edilenden farklı birşey teslim ediyorsanız karşı tarafı kandırmış olursunuz bu da **************lık olur.

İşin diğer bir boyutuna gelecek olursak;
Herşeyi geçtim zaten piyasayı ederinin çok altına düşürerek fazlasıyla hata yapıyorsunuz. Eğer alırsanız benden size dost tavsiyesi eğer gerçekten yetkin değilseniz bir işe girmeyin hele de ederinin kat kat altında komik fiyatlar söyleyerek. Böylece hem işini hakkıyla yapan kişilerin önüne geçmemiş olursunuz hemde piyasayı öldürmemiş olursunuz.

Diğer türlü etrafta 100 tl 'ye web sitesi yazdırmak isteyen vatandaşlar doluyor. Yanlış anlamayın siz hakkıyla yapmıyorsunuz demiyorum benimki yaşanılan sorundan ötürü genel bir serzeniş.


Katılıyorum arkadaşa, düşüncelerime tercüman olmuş vallahi :) Daha önce 300 TL'ye site yaptırmak istedi bir firma. 2000 TL fiyat verdim. Yok olmaz dedi, başka birini buldu ne kadar verdi bilmiyorum yaptırdı siteyi. Fakat şuan ben siteyi tekrar baştan yapıyorum, ee ucuz etin yahnisi yavan olur derler. 2000 TL'ye anlaştık şuan sitesini yapıyorum :)