Dusunurum de bana guzelligini yads ozelligini soylememissin ben niye seni referans alayim. Biraz aciklarsan belki..
fiyatları, siteye girip bakarsanız, saydığınız öteki firmalara kıyasla daha uygun. kurulduğunu öğrendiğim ilk hafta çalışma fırsatım oldu -geçen sene bu zamanlar-. destek ekibi iyi çalışıyor, sorunlarınızı çözmek için mutlaka aktif personelleri var ve ticketler hızlı cevaplanıyor. sunucuları hızlı ve yanlış yönlendirmiş olmayayım ama netinternet ya da netiyi de barınıyordu sanırsam. fatura ödeme dönemimi aylarca geciktirmiş olmama rağmen hizmetim kapatılmamıştı, şu an yaklaşık 6 veya 7 aydır faturasını ödemediğim hesabım suspend durumda ve hala dosyalarımı sunucularında barındırıyorlar. reseller alımlarında senelik alırsanız domain hediyeleri var. firmayı kullanmak için neden istiyorsanız nedenlerim bunlar. eğer ref'im olmanız için neden soruyorsanız öyle bir nedenim yok benimki sadece önerme. ortada 3 taraf için de mal kaybı olmayacağından mantıksız bir hareket olmazdı vesselam.