wmaraci reklam
tr.link

sanal pos vakıf bank kullanan

3 Mesajlar 2.442 Okunma
acebozum
tr.link

cybersoldier cybersoldier cybersoldier Kullanıcı
  • Üyelik 16.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek elektronik
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 225
  • Beğeniler 126 / 41
  • Ticaret 1, (%0)
arkadaşlar araştırdığıma göre ücretsiz olarak sanal pos veren tek banka sanırım vakıf bank kullanan arkadaş varmı

googleasistan
reklam

ATMCgrafik ATMCgrafik ATMCgrafik & kitapajansı Kullanıcı
  • Üyelik 20.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek öğrenci
  • Mesajlar 341
  • Beğeniler 75 / 55
  • Ticaret 1, (%100)

cybersoldier adlı üyeden alıntı

arkadaşlar araştırdığıma göre ücretsiz olarak sanal pos veren tek banka sanırım vakıf bank kullanan arkadaş varmı

eminmisiniz? bana lazımm çok iyi olurr...

Kitap Ajansı & ATMCgrafik

cybersoldier cybersoldier cybersoldier Kullanıcı
  • Üyelik 16.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek elektronik
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 225
  • Beğeniler 126 / 41
  • Ticaret 1, (%0)
emin değilim araştırıyorum bende şu siteye bakarak değerlendirdim
http://www.elektronikticaretrehberi.com/sanal_pos_hizmeti_veren_bankalar.php

vakıf bankın kendi sitesindeki açıklama bankayı arayacağım ama kullanan arkadaşlar var ise nasıl işlediğini artısını eksisini anlatırlar diye buraya bir konu açtım
VPOS 7/24 Nedir?

VPOS 7/24 VakıfBank Sanal POS sistemi olup elektronik ortamda kredi kartı üzerinden tahsilat yapılabilmesine olanak sağlamaktadır. VPOS 7/24 ‘ü internet üzerinde oluşturulmuş alışveriş sitesi üzerinden kullanmak mümkün olduğu gibi kurumların düzenli olarak kredi kartı ile yaptıkları abone, üyelik tahsilatları vb. işlemlerde de kullanmak olasıdır.
VPOS 7/24, e-mağazanın bulunduğu sistemden kredi kartı bilgilerini ve tahsilat tutarını alarak VakıfBank merkezi sistemine SSL 128 Bit güvenlik yöntemi ile internet üzerinden iletir, merkezi sistemde provizyon işlemi tamamlanır, üye işyeri satış/tahsilat sistemine provizyon sonucunu döndürür. Üye işyeri sistemi provizyon sonucuna göre işlemlerini tamamlar.
VPOS 7/24; web tabanlı, tamamen Türkçe, onay, iptal, iade/kısmi iade işlemlerinin, tarih-kredi kart no-takip no/sipariş no-pos no-batch no değerleri kullanılarak detaylı sorgulama işlemlerinin yapılabildiği, provizyon alınamayan işlemlerin nedenlerinin görülebildiği, provizyon toplamı, iade toplamı, onay toplamı vb. finansal değerlere ulaşılabilen kullanımı kolay ve anlaşılır uzaktan yönetim sistemine sahiptir.
Tüm bunlara ilave olarak; VakıfBank üye işyerleri Internet 7/24 Şubesi’ nden üye işyeri ekstresi ve pos-batch-detay raporlarını diledikleri an, gerçek zamanlı olarak elde edebilirler.
VPOS 7/24, üye işyerinizde veya e-mağazanızda birden fazla sanal pos kullanabilmenize olanak sağlamaktadır. Farklı kanallardan yaptığınız tahsilatlarınız veya farklı ürün grubu satışlarınız için dilediğiniz kadar sanal pos kullanabilirsiniz, üstelik hepsi için tek bir VPOS 7/24 ile.
Üye işyeri no, Sanal POS no:

VPOS 7/24, üye işyerinizde veya e-mağazanızda birden fazla sanal pos kullanabilmenize olanak sağlamaktadır. Farklı kanallardan yaptığınız tahsilatlarınız veya farklı ürün grubu satışlarınız için dilediğiniz kadar sanal pos kullanabilirsiniz, üstelik hepsi için tek bir VPOS 7/24 ile.
Hangi ortamlarda kullanılabilir?

VPOS 7/24 tamamen VakıfBank tarafından geliştirilen bir sistem olmasından dolayı farklı işletim sistemi, web server, programlama ortamlarına tam olarak entegrasyonunu sağlamak mümkündür. MS Windows NT, MS Windows 2000, HP-UNIX, SCO-UNIX, Linux, AIX, Solaris sistemlerinde kullanılan örnekleri mevcuttur. Sistem bağımsızlığı özelliği sayesinde farklı sistemler de kullanılmaya da açıktır.
Destek:

VPOS 7/24 sisteminin üye işyeri sistemine kurulumu ve işletilmesi aşamalarında VakıfBank 7 gün 24 saat her türlü teknik ve idari desteği sağlamaktadır.
Güvenlik:

VPOS 7/24 kredi kartı güvenliğini sağlamak amacıyla CVC2, CVV2 değerlerini desteklemekte, veri transferini halen en güvenli yöntem olarak bilinen SSL 128 Bit güvenlik yöntemini kullanarak gerçekleştirmektedir.
Alternatif kullanım:

VPOS 7/24; e-ticaret e ek olarak telefonla satış sistemlerinde, elle provizyon imkanı sayesinde mağazalarda fiziksel POS cihazi gibi, toplu abone tahsilat sistemlerinde, her türlü bağış sistemlerinde de kullanılabilir.
Üye iş yeri başvurusu

VakıfBank üye işyeri olmak için size en yakın VakıfBank Şubesine başvurabilirsiniz. Üyelik talebiniz en kısa sürede değerlendirilerek size cevap verilecektir.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al