Dijiseo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Copywriter
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
Eğer videoyu izleyip bir şeyler çıkarabilenler için , beyni uyuşmamış kişiler için hayat felsefesi yapılabilecek bir video.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster | Grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Objektif olarka düşünerek cevap veriyorum: 12 Dakika 41 Saniye min 12 dakikasını geri verin ve 41 saniyesi sizin olsun...
Recbook Creative
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
front-end developer
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Saçmalık ötesi. Kapitalizm'i kesinlikle tam olarak doğru bulmuyorum ancak, şu anlık Dünya'daki en iyi yönetim biçimi diyebilirim. Videoyu hazırlayan arkadaş, onların kurduğu fabrikada çalışıyoruz ve benzeri kapitalist düzene karşı olan argümanlar sunmakta. Anlamakta zorlanıyorum; hiç kimse sizleri onların fabrikasında çalışmaya zorlamıyor. Bu bir realite. Sen, eğer ki kapitalist olan bu düzeni istemiyorsan, kendi işini yapacaksın. Patronuna para kazandırma, veya onun için bir köle olma. Şöyle bir şey daha var, herkesin eşit olduğu bir Dünya'damı yaşamak istersin, yoksa kapitalist düzeni olan bir Dünya'damı diye sorulsaydı bana; net bir seçimle kapitalist düzen derdim. Aklını kullanabilen, veya amaçlarının arkasından sonsuz cesaretle gidenler kapitalist düzende başarabiliyor, zengin olabiliyorken; herkesin eşit olduğu bir Dünya bana açık bir şekilde saçma geliyor; var oluşumuza bir kere saçma bu. 7.5 Milyar insanın abartısız kabaca &80'i niteliksiz, vasıfsız insanlardan oluşuyor. Saçma, saçma, saçma. Herkesin eşit olması saçma iken, başarıp üst olmak bana çok daha mantıklı geliyor. Neticede başarmak, niteliksiz olmaktan çok daha iyidir. Tabii, insiyatifini hayatının hiç bir döneminde kullanamayan insanlar, kapitalist düzene başkaldırıyor. Ayrıca videonun belirli bir yerine ithafen bu sözlerim; videonun tamamını izlemedim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
"En çok inandığımız şeyler, en az bildiklerimizdir."
- M.D. Montaigne.
Swag
WM Aracı
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hayatımıza biraz bakıp düşündüğümüzde yaşama amacımız bile bunu açıklıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Bilgi işlem
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sömürenler sınıfına terfi etme umudu var olduğu sürece sistem sürecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** T**
-